CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Campioana Georgeta Popescu, recompensată de Primăria Câmpina cu o garsonieră și 10.000 lei

- Actualitate -

Campioana Georgeta Popescu, recompensată de Primăria Câmpina cu o garsonieră și 10.000 lei

Se întâmplă destul de rar să fim pe aceeași frecvență de undă cu administrația locală câmpineană în multe situații legate de viața comunității, dar iată că s-a întâmplat acest lucru în privința campioanei olimpice de tineret la monobob, Georgeta Popescu. Și ne bucurăm că a fost așa. Scriam zilele trecute că tânăra campioană ar trebui să primească de la administrația locală o recompensă importantă, pe măsura performanței extraordinare pe care a obținut-o la Jocurile Olimpice de Tineret de la Laussane, din Elveția. Astăzi, Georgeta și antrenorul său, Cezar Popescu, au fost invitați la Primăria Câmpina de către primarul Horia Tiseanu.

O întâlnire cu emoții pentru ambele părți. Pentru Georgeta Popescu, pentru că i se acordă o atenție extraordinară, pe care o merită cu prisosință, dar cu care fata nu este obișnuită. Pentru reprezentanții administrației locale, pentru că aveau alături un copil care a adus sportului câmpinean și sportului românesc, în general, o medalie olimpică, în condițiile în care știm foarte bine că în României nici nu există o pistă pentru bob.
"O felicit pe Georgeta pentru această performanță absolut deosebită pentru Câmpina, pentru România. Ne onorează! Avem copii foarte buni în municipiu, atât din punct de vedere al rezultatelor școlare, cât și în ceea ce privește rezultatele din plan sportiv. Încercăm și noi să dezvoltăm baza sportivă a localității, poate nu am făcut până acum cât trebuia, vom continua să investim în acest domeniu, să atragem și fonduri europene. Dar nu despre asta era vorba, ci despre Georgeta și performanța ei extraordinară, de care ne-am bucurat cu toții. Am decis să venim în fața Consiliului Local cu un proiect de hotărâre pentru acordarea unei garsoniere, în blocul de necesitate, pentru Georgeta. Avem cadrul legal pentru asta și o vom face în luna februarie. De asemenea, voi propune Consiliului Local acordarea unui premiu de 10.000 lei, încercând astfel și să o încurajăm să continue munca, să obțină noi performanțe", a afirmat primarul Horia Tiseanu, care i-a oferit Georgetei Popescu flori și o plachetă omagială în semn de apreciere pentru medalia olimpică obținută la JOT 2020, dar și daruri simbolice, cum ar fi, de exemplu, "Monografia Câmpinei". (video)
Alături de primarul Horia Tiseanu, la ceremonia de astăzi s-au mai aflat viceprimarul Adrian Pițigoi, secretarul municipiului - Elena Moldoveanu, directorul economic Alice Tudorache, directorul Direcției de Asistență Socială - Adina Dumitru, directorul juridic Iulian Anton, Dana Melincianu - consilier în cadrul Primăriei, consilierul local Dragomir Enache și consilierii personali ai primarului - Ioana Bumbăcea și Marian Dulă.
A urmat o discuție liberă, în care antrenorul Cezar Popescu a povestit cum a descoperit-o pe Georgeta, care sunt atuurile ei sportive, cum se antrenează, cât muncește și cât este de ambițioasă, calități din ce în ce mai rare la copiii și tinerii de astăzi, care tocmai din cauza efortului pe care trebuie să-l depună vin tot mai puțini spre sport și mai ales spre sporturile de iarnă.

Citiți și: Povestea unei campioane - Georgeta Popescu. Sau cum poate un copil să-și transforme visul în medalie olimpică


29 Jan 2020 19:44 9057 vizualizari


Comentarii






  • 05.02.2020 13:11 Geo RECOMPENSA sportivei sau FARISEISM POLITIC !?!. Asa au castigat PUTEREA in Campina Dl primar H.L Tiseanu,Florin Fratila si ceilalti politicieni din anturalul acestora.Acesti oameni fara frica de lege,de Dumnezeu si de populatia Campinei,FURA imaginea,munca si suferintele celor de pe urma carora se infrupta si isi continua acelasi traseu marcat de minciuna,ilegalitati,abuzuri.. Asa au procedat si cu apreciatii nostrii campioni ; Ion Alexe,Petre Purge,Dan Chitu,etc,lasand impresia ca meritele se cuvin acestor politicieni submediocrii,ce nu au contribuit cu nimic la formarea si sustinerea acestora,ca si in cazul Campioanei Georgeta si altor valori sportive.. MARE PACAT D.lor.!!!
  • 31.01.2020 15:54 Adrian FELICITARI Georgeta,speram ca vei munci in continuare pentru Romania.Cat despre mascarada facuta de Administratia locala de tot rasul -plansul,banii de la buget sunt si de la comunitataea orasului .Era mai interesant si am fi apaludat daca banii erau din sponsorizarea celor din Administratie .Poate totusi se face si o partie de bob in oras asa cum s-a facut un SkateParc de unica folosinta.
351 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în zilele de 1 mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
830 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
664 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
2727 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV