Situat la marginea Câmpinei, în apropiere de DN1, Căminul Energetic - așa cum s-a intitulat această clădire mulți ani și cum este cunoscută în rândul localnicilor - pare a purta pentru totdeauna o pecete a sordidului.
La numai un an după ce fusese preluată de administrația locală, clădirea era un veritabil focar de infecție.
Acum, la aproape un deceniu de la acel moment, mizeria, nepăsarea, ca să nu spunem chiar lipsa de bun simț a unora dintre cei care locuiesc aici și, mai ales, neimplicarea celor care administrează imobilului, fac ca despre acest loc să se vorbească din nou ca despre un focar de infecție.
Chiștoace de țigări, ambalaje și moloz, dar mai ales igrasia care "cucerește" în fiecare zi noi teritorii - toate acestea fac din Căminul Energetic un loc pe care să vrei să-l ocolești.
Detalii privind situația de aici ne-au fost transmise de un cititor CâmpinaTV.ro: ”Am sesizat toate instituțiile despre care am crezut că s-ar putea implica - Sanepid, Protecția Consumatorului, Consiliul Județean... Nu știu cui să mă mai adresez. Dar nu mă voi opri aici. Cel puțin să știe toată România ce este aici! Firma care are în administrare blocul nu face nimic, spunând că oamenii nu plătesc, Primăria Câmpina nu ia măsuri, chiar dacă este proprietarul clădirii. Pericolul de îmbolnăvire este real. Este un adevărat focar de infecție, iar mirosul devine insuportabil. Eu benevol am făcut curat de atâtea ori, dar nu pot face mereu, că nu sunt sluga nimănui! Chiar nu se poate face nimic pentru mâna de oameni de bună credință care stăm aici?! Chiar nu mai rezistăm așa!”.
Citește cele mai noi știri locale publicate pe CâmpinaTV.ro! Te invităm să devii membru al grupului nostru de Facebook - CâmpinaTV și grupului de Whatsapp (mesaj la 0733.388.425).
Fii parte a comunității CâmpinaTV.ro!
A venit vara... E vară, e vremea grătarului... Așa că mulți amatori de astfel de mdoalități de petrecere a timpului iber sunt în căutarea de ustensile, dar și de suveniruri atât pentru ”Ea”, cât și pentru ”El”, care pot fi asociate acestei distracții. Și ce poate fi mai potrivit pentru o aniversare la grătar decât un cadou cu această tematică!
Cristina Miruna Rânceanu avea doar 21 de ani.
În Câmpina se derulează proiectul ”Calificat pentru viitor”, care presupune inclusiv stagii de practică pentru elevi la agenți economici implicați în derularea acestui proiect.
Primăria Municipiului Câmpina informează cetățenii cu privire la termenele de eliberare a cărților de identitate (model 1997), precum și la situația operativă privind cărțile electronice de identitate.