CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Instituţii publice subordonate cetăţeanului. Cum şi în ce condiţii ar trebui sesizată Primăria Câmpina

- Social -

Instituţii publice subordonate cetăţeanului. Cum şi în ce condiţii ar trebui sesizată Primăria Câmpina

CampinaTV.ro îşi propune, de-a lungul mai multor episoade, să parcurgă împreună cu dvs motivele şi modalităţile pentru care şi prin care pot fi sesizate o serie de instituţii publice abilitate să vă rezolve problemele. Sunt instituţii ai căror angajaţi sunt plătiţi din banii noştri şi este bine să ştim cum şi unde îi găsim. În rândurile de faţă, despre Primăria Câmpina.

Sunt multe motive pentru care ar trebui să vă adresaţi Primăriei Câmpina. Nu ne referim aici la solicitările pentru eliberarea unor acte, ci la situaţiile în care vreţi să sesizaţi diverse aspecte din municipiu. În principal, ar fi vorba despre orice problemă legată de administrarea domeniului public şi privat. De la lipsa unui bec la sistemul de iluminat public, la vegetaţia de pe domeniul public şi până la celebrele gropi sau suprafeţe deteriorate din carosabil sau trotuar.
În privinţa modalităţii de a lua legătura cu Primăria Câmpina, aici lucrurile sunt ceva mai delicate, demonstrându-se că este o instituţie mai puţin dispusă la un dialog cu cetăţeanul. Totuşi, modalităţile prin care puteţi să vă transmiteţi doleanţele către Primăria Câmpina sunt următoarele:
- telefonic – 0244.336.134 (aveţi nevoie de multă răbdare, pentru că intră un robot şi ar trebuie să ştiţi interiorul biroului pe care îl căutăţi, dacă aveţi răbdarea de a discuta cu... robotul); există şi un telverde – 0800800922;
- on-line – pe site-ul Primăriei Câmpina este o rubrică unde puteţi trimite mesaje primarului, dar aceasta nu este funcţională şi, chiar dacă ar fi, oricum ajung în cel mai bun caz la un consilier;
- e-mail – pe acelaşi site găsiţi mai multe adrese, una dintre adresele la care aveţi cele mai mari şanse să vă şi răspundă cineva fiind web@primariacampina.ro;
- direct la Registratura de la intrarea în sediul din B-dul Culturii, nr. 18.
De asemenea, aveţi şanse să rezolvaţi o problemă şi transmiţând mesajul dvs. la Dispeceratul Poliţiei Locale – 0244.332.420, de aici fiind redirecţionat către compartimentul din cadrul Primăriei abilitat să rezolve problema semnalată.


21 Sep 2017 20:35 4349 vizualizari



Comentarii






854 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2930 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1791 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1911 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV