Dacă nu aveți bani să mergeți la Veneția, vă invităm pe Strada Dunării din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Când plouă torențial, apar probleme pe multe străzi din Câmpina și atunci se vede cu adevărat calitatea lucrărilor realizate pe străzile respective. Strada Dunării din Cartierul Câmpinița este un exemplu perfect în acest sens. După ploaia de la începutul acestei săptămâni, strada s-a inundat aproape complet.

După finalizarea lucrărilor de canalizare, în Cartierul Câmpinița străzile au fost asfaltate. Și s-a asfaltat cu atâta simț de răspundere, încât au fost acoperite și gurile de scurgere a apei. Bine, nici canalizarea nu este funcțională pentru că există o porțiune (între sensul giratoriu și calea ferată) unde lucrarea nu s-a mai realizat din motivele cunoscute de toată lumea (povestea cu societatea Cast care a reziliat contractul cu HidroPrahova, blocajul intervenit și de aici un oraș întreg paradit).
Câmpinenii, inclusiv cei de pe Strada Dunării, mai fac haz de necaz și spun că balta ar trebui populată cu pește și poate chiar concesionată, pentru a spori veniturile localității. Alții spun că, până la urmă, este normal să fie apă pe o stradă care se numește Dunării. Dar este un umor amar, pentru că toată lumea s-a săturat de problemele tot mai acute pe care le are Câmpina la capitolul infrastructură.
(Fotografie trimisă de un cititor)

3481 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Horjea Adrian 14.03.2018 10:34 Veniti sa vedeti pe strada Eminescu la intrarea spre frizeria Morozan (dupa biserica la stanga). Balta cat cuprinde si pietonii circula pe strada. Dar mai ales elevii care vin la Grigorescu si batranii care merg la biserica. Am mai zis, am mai scris dar primarul a zis ca oamenii din bloc nu l-au votat, asa ca nu asfalteaza si aici.

Actualitate

603 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

1999 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.

Alte stiri recente

1397 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1568 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.