CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

- Social -

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

La fel s-a întâmplat și în acest an, atunci când co-organizator al evenimentului a fost Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza”, astfel că tema concursului a fost personalitatea și reformele lui Cuza, domnitorul care a realizat unirea de la 24 ianuarie 1859.
Premierea concursului de la Câmpina a avut loc chiar pe 27 martie, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, instituție care a dat cei mai mulți premianți la acest concurs. Gazda evenimentului a fost Raluca Crețu, directorul instituției, iar amfitrionul premierii a fost col (r) Marian Dulă, care a vorbit despre acest concurs și a premiat câștigătorii acestuia. Este un concurs internațional, pentru că alături de elevi de la instituțiile de învățământ din Câmpina, dar și din alte localități limitrofe, participă și elevi din cele două localități din Republica Moldova înfrățite cu municipiul Câmpina - Cahul și Cimișlia. 
27 martie este data la care se sărbătorește unirea Basarabiei cu România, realizată în anul 1918, pas decisiv în realizarea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.
Iată lista câștigătorilor ediției din acest an a concursului ”Basarabia, pământ românesc”, organizat de Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, și Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza”:
Eseuri
Secțiunea liceu
Premiul I - Dumitrița Nenescu (Liceul ”Mihai Eminescu”, Cimișlia)
Secțiunea gimnaziu
Premiul I - Ștefan Ioan Dinu Pătrașcu (Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina)
Premiul II - Miriam Voicilă (Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Brebu)
Premiul III - Ștefan Istrate (Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Câmpina)
Desene
Premiul I - Ana Maria Vasilescu (Școala de Arte Plastice pentru Copii Cahul)
Premiul II - Medina Cravcenco (Școala de Arte Plastice pentru Copii Cahul)
Premiul III - Elena Rujoiu (Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina)
Fiecare dintre premianți a fost recompensat cu premii în bani (200 lei - locul 1, 150 lei - locul 2, 100 lei - locul 3).
De asemenea, au fost premiați și profesorii implicați în acest concurs: Anda Mihaela Miroiu, Florina Gherghel (Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Câmpina), Mădălina Dinu Pătrașcu, Mihaela Baltag (Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina), Simona Lupoiu (Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Brebu), Daniel Donici, Alina Cebotari, Ion Ciută, Diana Poroșenco (Școala de Arte Plastice pentru Copii Cahul), Ofelia Negoiță (Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina).


29 Mar 2024 07:25 1787 vizualizari



Comentarii






2048 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1644 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
877 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2941 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV