Ultimul retuș la Parcul de la Soldat, din centrul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, 13 iulie, la aproape doi ani de când lucrările de modernizare ale Parcului de la Soldat, devenit între timp parte a Parcului Regele Mihai, din centrul municipiului Câmpina, ar fi trebuit să fie finalizate, se făcea un ultim retuș. 

S-a constatat după inaugurarea panourilor votive că luminile montate în scena din fața lor, menite să pună în valoare opera lui Alfred Dumitriu și pe timp de noapte, au fost amplasate fără a-și îndeplini menirea. Practic, luminile băteau aproximativ perpendicular pe sol, astfel că panourile votive nu erau luminate corespunzător. S-a luat legătura cu societatea care a realizat lucrarea de modernizare a parcului și au fost reamplasate luminile.
D-abia acum, după foarte mult timp, odată cu acest ultim retuș, se poate vorbi de încheierea lucrărilor propriu-zise la modernizarea Parcului de la Soldat.
Vă reamintim că lucrările au fost executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, iar valoarea investiției a fost de 1.682.780 lei fără TVA. De asemenea, vă reamintim că există și un litigiu în instanță între Primăria Câmpina și firma vrânceană pentru recuperararea penalităților. Primul termen al acestui proces este 14 octombrie 2020 și este foarte probabil ca procesul să dureze mai mult decât lucrarea.

4417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

188 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

334 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

713 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1579 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.