Emoțiile festivității de absolvire pentru promoția 2018 (AMG) a Școlii "Louis Pasteur" Câmpina

Social (Categoria articolului)

Promoția 2018 a Școlii Postliceale "Louis Pasteur" din Câmpina a trecut, la acest final de săptămână, prin emoțiile ceremoniei de absolvire. Este vorba despre două clase, în total 60 de absolvenți de la specializarea asistent medical generalist (AMG), adică a 16-a promoție de asistenți de la unitatea de învățământ fondată de Asociația AMUS France Roumanie. Sau "promoția 100", cum le place absolvenților să spună având în vedere că este promoția care a absolvit școala în Anul Centenarului.

Emoții nu au avut doar ei, elevii, ci și profesorii lor, în special doamnele diriginte - Georgeta Nan și Liliana Bulearcă. Au fost trei ani grei, dar frumoși, care rămân acum undeva la capitolul amintirilor.
"Acum este un moment festiv, dar noi știm cu toții că școala încă nu s-a terminat pentru că mai aveți de susținut examenul de licență. Este normal să aveți emoții, dar eu sunt sigur că veți promova acest examen pentru că sunteți o promoție foarte bună. Au fost trei ani în care ați depus mari eforturi să urmați această școală, eforturi financiare, intelectuale etc, v-ați dat foarte mult intereseul, poate mai mult decât alte promoții și acest lucru se va vedea și la examenul final", a afirmat Ciprian Murariu, directorul Școlii Postliceale "Louis Pasteur". (video)
"Meseria pentru care v-ați pregătit este foarte frumoasă, dar plină de responsabilități și nu puteți intra în ea decât având siguranța că toate cunoștințele dobândite în școală le-ați acumulat bine și vă vor ajuta mai departe. Aveți încredere în voi și țineți cartea în mână în continuare. Este o meserie cu mare responsabilitate pentru cel care o practică. Felicit școala care v-a calificat, vă felicit pe voi pentru absolvire și vă așteptăm cu mare drag alături de noi la spital", le-a spus proaspeților absolvenți managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu. (video)

Absolvenții au dorit ca festivitatea să fie de neuitat și au pregătit câteva momente speciale în cadrul ceremoniei. S-a râs și s-a plâns, au fost oferite diplome și flori profesorilor, iar la rândul lor, elevii și-au primit diplomele de absolvire, cele neoficiale, să le spunem așa, pentru că adevăratele diplome le vor primi după susținerea examenului de licență. Apoi a început petrecerea, o mare petrecere la care toată lumea a dansat și s-a distrat. Așadar, emoții, speranță, așteptări și regretul despărțirii de colegi și profesori, cam așa am putea descrie pe scurt trăirile de la festivitatea de absolvire a promoției 2018. O promoție foarte bună, după cum au spus profesorii, iar o dovadă în plus este aceea că șefa acestei promoții, Elena Lamba, a terminat școala cu media 10. Alături de absolvenți și profesori, la festivitate s-au mai aflat membrii conducerii Spitalului Municipal Câmpina, diverși colaboratori, iar administrația locală a fost reprezentată de Marian Dulă, consilierul personal al primarului municipiului.

5067 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1604 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2844 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.

Alte stiri recente

406 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1808 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.