ALDE Câmpina are, în sfârșit, sediu. Iar în acest sediu funcționează, de astăzi, și cabinetul parlamentar al senatorului Teodor Meleșcanu

Politică (Categoria articolului)

Ministrul Afacerilor Externe, senatorul Teodor Meleșcanu, și-a inaugurat cabinetul parlamentar deschis la Câmpina. Astăzi, chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. "Mi-am onorat astfel o promisiune făcută câmpinenilor în campania electorală, aceea de a avea cabinet parlamentar aici, un loc prin care să ținem legătura în permanență", a afirmat Teodor Meleșcanu.

Cabinetul se află pe Bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu Strada Maramureș, iar Teodor Meleșcanu spune că va veni la Câmpina pentru a acorda audiențe în a doua și a patra sâmbătă din fiecare lună (video). În rest, la cabinetul parlamentar se va afla consilierul senatorului prahovean, Nathaniel Geană.
Cabinetul senatorial este o noutate, e adevărat, mai ales că Teodor Meleșcanu este singurul parlamentar care și-a deschis până acum un astfel de cabinet în al doilea municipiu al județului. Dar tot o noutate este și faptul că ALDE Câmpina are sediu. Până acum organizația locală nu a dispus de așa ceva, deși există de mai multă vreme și are chiar și doi consilieri locali. Spațiul de pe Bulevardul Carol I este destul de mare, aici funcționând, de astăzi, atât cabinetul senatorului Meleșcanu, cât și sediul organizației ALDE. De altfel, deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova și ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, își pune speranțe mari în organizația de la Câmpina, afirmând, printre altele, că speră ca în viitor ALDE să aibă primar la Câmpina.

La conferința de presă de astăzi, alături de Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu s-au aflat Vasile Pătrașcu - vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova din partea ALDE, George Pană - viceprimar al municipiului Ploiești, dar și alți membri ai Biroului Județean de Conducere. De asemenea, au fost prezenți și cei doi consilieri al ALDE Câmpina - Daniel Ioniță (președintele organizației locale) și Gabriel Dima. 

6850 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2995 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2523 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local).