ALDE Câmpina are, în sfârșit, sediu. Iar în acest sediu funcționează, de astăzi, și cabinetul parlamentar al senatorului Teodor Meleșcanu

Politică (Categoria articolului)

Ministrul Afacerilor Externe, senatorul Teodor Meleșcanu, și-a inaugurat cabinetul parlamentar deschis la Câmpina. Astăzi, chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. "Mi-am onorat astfel o promisiune făcută câmpinenilor în campania electorală, aceea de a avea cabinet parlamentar aici, un loc prin care să ținem legătura în permanență", a afirmat Teodor Meleșcanu.

Cabinetul se află pe Bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu Strada Maramureș, iar Teodor Meleșcanu spune că va veni la Câmpina pentru a acorda audiențe în a doua și a patra sâmbătă din fiecare lună (video). În rest, la cabinetul parlamentar se va afla consilierul senatorului prahovean, Nathaniel Geană.
Cabinetul senatorial este o noutate, e adevărat, mai ales că Teodor Meleșcanu este singurul parlamentar care și-a deschis până acum un astfel de cabinet în al doilea municipiu al județului. Dar tot o noutate este și faptul că ALDE Câmpina are sediu. Până acum organizația locală nu a dispus de așa ceva, deși există de mai multă vreme și are chiar și doi consilieri locali. Spațiul de pe Bulevardul Carol I este destul de mare, aici funcționând, de astăzi, atât cabinetul senatorului Meleșcanu, cât și sediul organizației ALDE. De altfel, deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova și ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, își pune speranțe mari în organizația de la Câmpina, afirmând, printre altele, că speră ca în viitor ALDE să aibă primar la Câmpina.

La conferința de presă de astăzi, alături de Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu s-au aflat Vasile Pătrașcu - vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova din partea ALDE, George Pană - viceprimar al municipiului Ploiești, dar și alți membri ai Biroului Județean de Conducere. De asemenea, au fost prezenți și cei doi consilieri al ALDE Câmpina - Daniel Ioniță (președintele organizației locale) și Gabriel Dima. 

7320 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

930 vizualizari
30 ian. 2023 21:07

Va trece sau nu bugetul Câmpinei de votul Consiliului Local?

După ce anul trecut a fost un întreg scandal în Consiliul Local pe tema votului asupra bugetului local, aruncăm o privire asupra situației politice din Legislativul câmpinean și ce premise sunt pentru ca situația de anul trecut să se repete. Sau nu... Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina pentru aprobarea bugetului local al anului 2023 este programată joi, 2 februarie 2023, ora 17.00, în sala mică a Casei Tineretului.

1587 vizualizari
27 dec. 2022 07:44

PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.