ALDE Câmpina are, în sfârșit, sediu. Iar în acest sediu funcționează, de astăzi, și cabinetul parlamentar al senatorului Teodor Meleșcanu

Politică (Categoria articolului)

Ministrul Afacerilor Externe, senatorul Teodor Meleșcanu, și-a inaugurat cabinetul parlamentar deschis la Câmpina. Astăzi, chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. "Mi-am onorat astfel o promisiune făcută câmpinenilor în campania electorală, aceea de a avea cabinet parlamentar aici, un loc prin care să ținem legătura în permanență", a afirmat Teodor Meleșcanu.

Cabinetul se află pe Bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu Strada Maramureș, iar Teodor Meleșcanu spune că va veni la Câmpina pentru a acorda audiențe în a doua și a patra sâmbătă din fiecare lună (video). În rest, la cabinetul parlamentar se va afla consilierul senatorului prahovean, Nathaniel Geană.
Cabinetul senatorial este o noutate, e adevărat, mai ales că Teodor Meleșcanu este singurul parlamentar care și-a deschis până acum un astfel de cabinet în al doilea municipiu al județului. Dar tot o noutate este și faptul că ALDE Câmpina are sediu. Până acum organizația locală nu a dispus de așa ceva, deși există de mai multă vreme și are chiar și doi consilieri locali. Spațiul de pe Bulevardul Carol I este destul de mare, aici funcționând, de astăzi, atât cabinetul senatorului Meleșcanu, cât și sediul organizației ALDE. De altfel, deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova și ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, își pune speranțe mari în organizația de la Câmpina, afirmând, printre altele, că speră ca în viitor ALDE să aibă primar la Câmpina.

La conferința de presă de astăzi, alături de Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu s-au aflat Vasile Pătrașcu - vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova din partea ALDE, George Pană - viceprimar al municipiului Ploiești, dar și alți membri ai Biroului Județean de Conducere. De asemenea, au fost prezenți și cei doi consilieri al ALDE Câmpina - Daniel Ioniță (președintele organizației locale) și Gabriel Dima. 

7454 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1030 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1729 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.