CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Anunț public. Primăria Poiana Câmpina - modificarea delimitării secțiilor de votare

- Anunțuri -

Anunț public. Primăria Poiana Câmpina - modificarea delimitării secțiilor de votare

Primăria comunei Poiana Câmpina anunță începerea demersurilor pentru elaborarea proiectului de act normativ, respectiv proiectul de dispoziție privind modificarea delimitării secțiilor de votare din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova.

Astăzi, 25 aprilie 2023, comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: Proiect de dispoziție privind modificarea delimitării secțiilor de votare din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova.
Baza legală - Legea nr. 52/2003 privind transperanța decizională în administrația publică, republicată, cu modificările și completările ulterioare; Hotărârea de Guvern nr. 831/2022 - Norme metodologice de aplicare a Legii nr 52/2003 privind transperanța decizională în administrația publică.
Perioada desfășurării dezbaterii publice: 26 aprilie 2023 - 16 iunie 2023.
În conformitate cu prevederile art. 7 coroborat cu prevederile art.2 din Legea nr. 52/2003 privind transperanța decizională în administrația publică, republicată, cu modificările și completările ulterioare, comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, aduce la cunoștința publică demararea procedurii de elaborare a proiectului de act normativ - proiect de dispoziție privind modificarea delimitării secțiilor de votare din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova.
Proiectul de dispoziție anterior menționat însoțit de Referatul nr. 5374/24 aprilie 2023, întocmit de inspector Elena Tatu - Compartiment Registrul Agricol, Cadastru, Mediu din Aparatul de specialitate al primarului comunei Poiana Câmpina, privind necesitatea modificării delimitării secțiilor de votare de pe raza comunei Poiana Câmpina, județul Prahova, în sensul introducerii denumirii străzilor și numerelor administrative, Anexele nr. 1 - 6 parte integrantă din Proiectul de dispoziție, precum și Adresa Autorității Electorale Permanente nr. 3973/28 martie 2023 înregistrată la Primăria comunei Poiana Câmpina sub nr. 4231/29 martie 2023 prin care s-a comunicat avizul conform pentru modificarea delimitării secțiilor de votare nr. 506, nr. 507, nr. 508, nr. 509, nr. 510 din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, pot fi consultate, începând din 26 aprilie 2023, la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina și pe site-ul oficial al Primăriei comunei Poiana Câmpina - www.primariapoiana-campina.ro, domeniul ”Transparența decizională 2203”.
Cei interesați pot prezenta în scris, până la data de 15 mai 2023 propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice:
- prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la domeniul ”Transparență decizională”;
- la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina - prin poșta la adresa Poiana Câmpina, Str. Dimitrie Gusti, nr. 7, județul Prahova;
- la Registratura instituției, la adresa Poiana Câmpina, Str. Dimitrie Gusti, nr. 7, județul Prahova;
- prin fax la numărul 0244.351.367;
- ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail primpoianacampina@yahoo.com.
Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe baza de cerere depusă la sediul instituției.
Se desemnează persoana responsabilă pentru relația cu societatea civilă - Elena Tatu, inspector Compartiment Registrul Agricol, Cadastru, Mediu din Aparatul de specialitate al primarului comunei Poiana Câmpina, județul Prahova.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor purta mențiunea ”Propuneri privind proiectul de dispoziție privind modificarea delimitării secțiilor de votare din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, se vor cosnemna într-un registru, menționându-se data primirii, persoana și date de contact de la care s-a primit propunerea, sugestia sau opinia cu valoare de recomandare și se vor publica pe pagina de internet a instituției. Persoanele sau organizațiile interesate, care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la actul normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.
Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.
Autoritatea publică este obligată să decidă organizarea unei întâlniri la care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru este cerut în scris până la data de 16 iunie 2023 de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică.
Proiectul de act normativ, respectiv proiectul de dispoziție privind modificarea delimitării secțiilor de votare din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, Referatul nr. 5374/24 aprilie 2023, Anexele nr. 1 - 6 parte integrantă din proiectul de dispoziție, precum și Adresa Autorității Electorale Permanente nr. 3973/28 martie 2023, înregistrată la Primăria comunei Poiana Câmpina sub nr. 4231/29 martie 2023 prin care s-a comunicat avizul conform pentru modificarea delimitării secțiilor de votare nr. 506, nr. 507, nr. 508, nr. 509, nr. 510 din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, sunt părți intregrante din prezentul anunț.
Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact: telefon 0244.351.367, e-mail: primpoianacampina@yahoo.com, persoana de contact - inspector Elena Tatu.


25 Apr 2023 18:24 1076 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
521 vizualizari 14 Jun 2024 22:34 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 14 iunie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 14 iunie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr.7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
804 vizualizari 12 Jun 2024 06:36 Bistro & Coffee 21 Câmpina angajează barman

Bistro & Coffee 21 Câmpina angajează barman

Bistro & Coffee 21, din Câmpina, angajează barman cu minim de experiență.

citeste mai mult
142 vizualizari 11 Jun 2024 11:14 Anunț privind închiderea circulației rutiere pe un tronson din Strada Voila

Anunț privind închiderea circulației rutiere pe un tronson din Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat prin care anunță închiderea circulației rutiere pe Strada Voila, pe un tronson cuprins între Calea Doftanei și Strada Dealului.

citeste mai mult
127 vizualizari 07 Jun 2024 15:12 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 7 iunie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 7 iunie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de oeprare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV