Câmpina, mileniul III. Steagul rupt de la Centrul Turistic a fost înlocuit

Actualitate (Categoria articolului)

Am promis, când am început acest serial, să revenim ori de câte ori este necesar asupra unui subiect, fie atunci când lucrurile se îndreaptă, fie, dimpotrivă, dacă situația semnalată de noi persistă sau chiar se agravează.

La numai o zi după ce semnalam starea jalnică în care se afla steagul cu însemnele ”România turistică” din fața Centrului de Promovare a Turismului din centrul municipiului Câmpina, iată că s-a reușit înlocuirea sa cu unul nou-nouț. Așa cum am mai spus, din punctul nostru de vedere, important nu este că ni s-a dat dreptate, ci că am putut contribui la o imagine de oraș european din mileniul III a Câmpinei noastre, de care unora chiar ne pasă.
Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.

2114 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1962 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

804 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

39 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

816 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.