Evoluții foarte bune ale sportivilor de la Lido Câmpina în etapa a V-a a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Week-end-ul trecut, pe circuitul ”Liviu Farcaș”, din localitatea Ungheni, județul Mureș, a avut loc etapa a V-a a Campionatului Național Individual de Motocros, la startul căreia clubul câmpinean Lido a aliniat nu mai puțin de șapte sportivi. Iar cei mai mulți dintre ei au avut evoluții foarte bune, mai ales că prima zi a etapei a fost o adevărată piatră de încercare pentru toți sportivii - o ploaie torențială a transformat traseul într-o adevărată mocirlă.

În aceste condiții în care mulți nu s-ar fi încumetat nici măcar să iasă afară din casă, sportivii au încălecat pe motociclete și au pornit în curse. Iar rezultatele bune pentru sportivii de la Lido Câmpina nu au întârziat să apară:
Sebastian Strechioiu - locul 2 la clasa veterani I;
Marcel Vișoiu - locul 3 la clasa veterani I;
Adrian Badea - locul 4 la clasa veterani I;
Răzvan Ilina - locul 5 la clasa amatori MX1;
Alexandru Fota - la clasa MX2, după calificări ocupa locul 3, dar a căzut și a fost accidentat destul de serios, fiind transportat la spital, cu o tăietură destul de mare la mușchiul piciorului, astfel că a ratat concursul propriu-zis;
Alin Pandele - locul 3 la clasa MX2, o performanță desoebită, la numai 18 ani fiind la prima lui clasare pe podium în întrecerera seniorilor, în primul său an la această clasă;
Eduard Badea - locul 7 la clasa MX2 juniori, o performanță remarcabilă la numai 14 ani și, de asemenea, la primul său sezon în această clasă.
Felicitări tuturor celor implicați în aceste frumoase performanțe, mai ales în condițiile în care la Câmpina, în ciuda tradiției acestui sport, motocrosul este pe nedrept marginalizat!

2625 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

1784 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.