Evoluții foarte bune ale sportivilor de la Lido Câmpina în etapa a V-a a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Week-end-ul trecut, pe circuitul ”Liviu Farcaș”, din localitatea Ungheni, județul Mureș, a avut loc etapa a V-a a Campionatului Național Individual de Motocros, la startul căreia clubul câmpinean Lido a aliniat nu mai puțin de șapte sportivi. Iar cei mai mulți dintre ei au avut evoluții foarte bune, mai ales că prima zi a etapei a fost o adevărată piatră de încercare pentru toți sportivii - o ploaie torențială a transformat traseul într-o adevărată mocirlă.

În aceste condiții în care mulți nu s-ar fi încumetat nici măcar să iasă afară din casă, sportivii au încălecat pe motociclete și au pornit în curse. Iar rezultatele bune pentru sportivii de la Lido Câmpina nu au întârziat să apară:
Sebastian Strechioiu - locul 2 la clasa veterani I;
Marcel Vișoiu - locul 3 la clasa veterani I;
Adrian Badea - locul 4 la clasa veterani I;
Răzvan Ilina - locul 5 la clasa amatori MX1;
Alexandru Fota - la clasa MX2, după calificări ocupa locul 3, dar a căzut și a fost accidentat destul de serios, fiind transportat la spital, cu o tăietură destul de mare la mușchiul piciorului, astfel că a ratat concursul propriu-zis;
Alin Pandele - locul 3 la clasa MX2, o performanță desoebită, la numai 18 ani fiind la prima lui clasare pe podium în întrecerera seniorilor, în primul său an la această clasă;
Eduard Badea - locul 7 la clasa MX2 juniori, o performanță remarcabilă la numai 14 ani și, de asemenea, la primul său sezon în această clasă.
Felicitări tuturor celor implicați în aceste frumoase performanțe, mai ales în condițiile în care la Câmpina, în ciuda tradiției acestui sport, motocrosul este pe nedrept marginalizat!

2273 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).