300 de familii din Câmpina au primit alimente și aparatură electrocasnică din partea grupului de firme Neptun - Soceram

Actualitate (Categoria articolului)

Sprijinirea familiilor nevoiașe este unul dintre programele sociale derulate la Câmpina de grupul de firme Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL și Medimfarm SA. Un program amplu, de care au beneficiat aproximativ 300 de familii din municipiu.

Ajutorarea persoanelor defavorizate din Câmpina s-a realizat cu sprijinul instituțiilor de cult din localitate, plecându-se de la faptul că rolul reprezentanților Bisericii este extrem de important, ei cunoscând foarte bine problemele și nevoile oamenilor din parohii și putând să-i îndrume pe reprezentanții sponsorilor spre acele familii aflate în nevoie. Acest lucru s-a și întâmplat, mai multe echipe ale grupului de firme Neptun - Soceram vizitând, în prag de Crăciun, familiile nevoiașe, cu cadouri consistente: pachete cu alimente și aparatură electrocasnică (frigidere, mașini de spălat, aspiratoare, televizoare etc). Un gest extraordinar, o mare bucurie pentru beneficiarii acestor daruri. Precizăm faptul că valoarea acestor sponsorizări s-a ridicat la 50.000 lei / parohie sau cult.
Vă reamintim și celelalte programe sociale derulate de grupul de firme Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL și Medimfarm SA pentru sprijinirea comunității locale în contextul dificultăților create de pandemia de coronavirus:
- Dotarea unităților de învățământ din municipiu cu mobilier, echipamente IT și diverse materiale necesare derulării procesului de învățământ, o sponsorizare în valoare de 100.000 euro;
- Dotarea Spitalului Municipal Câmpina cu bunuri și echipamente medicale în valoare de 100.000 euro și a Spitalul de Psihiatrie Voila cu bunuri și echipamente de 20.000 euro. Cele două spitale au primit și câte 4.000 teste, respectiv 1.000 teste rapide Standard Q Covid 19-Ag cu antigen, singurele avizate de Organizația Mondială a Sănătății și distribuite în România de Medimfarm SA;
- Acordarea “Burselor de meditații” pentru elevii din toate ciclurile de învățământ, pentru o perioadă de șase luni, valoarea totală a sponsorizării alocate fiind de 650.000 euro. Programul va fi implementat în semestrul al doilea al anului școlar;
- De asemenea, combustibilul se vinde la preț redus în cele trei stații ETU OIL&GAS până la 31 decembrie 2020; farmaciile Medimfarm din Câmpina acordă un discount de 20% pensionarilor, la toate produsele care nu necesită prescripție, până la finalul anului; societatea Paltinu nu percepe chirii pentru spațiile deținute, până la 31 decembrie 2020.

Mai trebuie menționat faptul că, din luna ianuarie a anului 2021, grupul de firme Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL și Medimfarm SA va desfășura o campanie de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța și necesitatea susținerii magazinelor mici, precum și a producătorilor autohtoni prin cumpărarea de produse românești. Campania va fi coordonată de Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun SA.

Citiți și: Școlile și spitalele din Câmpina au primit bunurile și echipamentele achiziționate de grupul de firme Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL și Medimfarm SA

5379 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

210 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

352 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

728 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.