Semafoarele din intersecțiile Culturii cu Plevnei și Toma Ionescu cu Ana Ipătescu au devenit funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că, din 15 martie 2018, sistemele de semaforizare din intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția străzilor Toma Ionescu și Ana Ipătescu au fost puse în funcțiune pentru monitorizare în vederea recepției lucrărilor. Pornirea semafoarelor s-a făcut în prezența reprezentanților Primăriei, Poliției Rutiere, constructorului și dirigintelui de șantier. În zilele lucrătoare, semafoarele vor funcționa între orele 6.00-21.00, sâmbăta și duminica între orele 6.00-18.00, în rest fiind setate pe culoarea galben intermitent.

Primăria Câmpina face apel la participanții la trafic să circule cu atenție în cele două intersecții, să respecte semnalizările rutiere amenajate în zonă, să nu oprească și să nu parcheze în zonele cu restricție, pentru a nu perturba fluența traficului. În comunicatul de presă al Primăriei se mai menționează faptul că se află în faze pregătitoare lucrările de semaforizare pentru intersecția Străzii Constantin Stere cu Strada Conductelor și intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței (corelate cu intersecția Bulevardului Culturii cu Calea Doftanei).
Precizăm că lucrările de semaforizare au fost realizate de UTI Grup București și au costat 306.431 lei fără TVA în cazul intersecției Toma Ionescu cu Ana Ipătescu și 283.355 leri fără TVA în cazul intersecției Culturii cu Plevnei.

3637 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manda Ninel 16.03.2018 20:11 Absolut inutile,sunt curios să văd motivarea.Bani cheltuiți fără discernământ. Puteau începe reabilitarea capelei Bernea cu acești bani,sau amenajarea parcului de pe strada Aleea parcului........
  • Marian 17.05.2018 14:43 La noi nu s-au inventat sensurile giratorii.... este mult mai placut sa stai ca ... la semafor, chiar daca nu trece nimeni. Dar asta este.... cineva trebuie sa rontaie dupa urma contractului de intretinere :)

Actualitate

1893 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1750 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

1850 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1636 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.