Două treceri de pietoni, una după alta, la doi pași de sediul Primăriei Câmpina

Social (Categoria articolului)

Este vorba despre intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, acolo unde, în toamna anului trecut, a fost realizată lucrarea de semaforizare. La încheierea lucrărilor a fost trasată o nouă trecere de pietoni, înainte de intrarea în intersecție dinspre Bulevardul Carol I. La câțiva metri de ea se mai află o trecere de pietoni, cea veche, cu marcajele aferente, nedesființată așa cum s-a procedat în alte zone. 

Nicio autoritate nu pare să vadă numărul mare de... dungi de pe asfalt, chiar dacă pe acolo trec și reprezentanții Primăriei, și cei ai Poliției, și alții. Situația ne-a fost semnalată de unii conducători auto, iar oamenii au dreptate când spun că dacă o problemă minoră, precum această trecere dublă, nu poate fi rezolvată, ce pretenții să avem în cazul unor probleme mai importante și mai complicate?!

2497 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Albanezu' 02.04.2019 13:51 Nu va e clar ca ăstora din Primăria Câmpina nu le pasa de nimeni și de nimic?!
  • gore 02.04.2019 18:39 treceri de pietoni pe alese cu su fara semafor
  • Ionut Popescu 03.04.2019 21:36 Mai mult ca sigur ca lucrarea a fost decontata de 2 ori! Din buzunarul contribuabilului

Social

8416 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8113 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1599 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

12004 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.