Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.
Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este o rectificare a bugetului local. Una dintre modificările incluse în această rectificare este alocarea sumei de 108.000 lei, la care se adaugă cei 5.000 lei, deja alocați, pentru realizarea unei expertize tehnice la Căminul Petrol. Aici, actuala administrație are în vedere realizarea unui studiu de fezabilitate pentru consolidarea, reabilitarea și extinderea clădirilor de la Căminul Petrol în vederea înființării unui Centru suport pentru promovarea inovării - facilitarea investițiilor tehnologice în IMM-uri, inclusiv tehnologii IT&C, automatizare, robotică, inteligență artificială, customizare de masă.
Acum, Căminul Petrol din Bulevardul Nicolae Bălcescu are mai multe corpuri de clădire. Cele mai multe arată jalnic... Nu se știe exact unde se dorește realizarea acestui centru sau care corpuri de clădire sunt vizate, dar aici funcționează în momentul de față Clubul Pensionarilor, Clubul Copiilor, Centrul pentru Tineretul al Fundației ”Zamolxes”, precum și sala de sport a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Probabil nu ați înțeles mare lucru din acest titlu, chiar dacă el este corect, dar vă vom explica în rândurile care urmează cine și cum a găsit legătura între pasajul subteran de la Câmpina și un drum județean care leagă câteva comune din sudul județului.
Cele două asocieri de firme care participă la licitația pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de la Câmpina și Poiana Câmpina au atacat în instanță decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor. Curtea de Apel Ploiești a respins ambele plângeri ca nefondate.
Luni dimineață, la Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Bulevardul Carol I.
Elevii claselor a VIII-a încep de luni, 17 martie, seria simulărilor pentru Evaluarea Națională.