Concursul de lectură "Câmpina, citește-mă!" și-a desemnat câștigătorii

Social (Categoria articolului)

Șase echipe de la patru școli gimnaziale din municipiul Câmpina au participat astăzi la faza finală a concursului "Câmpina, citește-mă!". Este vorba despre un concurs de lectură, destinat elevilor de clasa a IV-a, organizat de Biblioteca Municipală "Dr. C.I. Istrati", în parteneriat cu Casa de Cultură "Geo Bogza".

"Câmpina, citește-mă!" a avut două etape: faza pe clasă și faza pe municipiu. Elevii de clasa a IV-a au avut de parcurs o bibliografie, pe parcusul mai multor săptămâni, iar apoi au primit întrebări din cărțile citite. La faza pe municipiu s-au calificat cele mai bune echipe de la școlile gimnaziale, fiecare echipă fiind formată din câte trei membri desemnați de învățătorii lor (profesori învățământ primar, cum se numesc acum). 
Iată câștigătorii ediției din acest an a concursului "Câmpina, citește-mă!":
Locul I - Clasa a IV-a C de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" (profesor Genica Constantinescu)
Locul al II-lea - Clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" (profesor Alina Bârsan)
Locul al III-lea - Clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" (profesor Mihaela Simionescu)
(La faza finală s-au mai calificat echipe de la clasa a IV-a B - Școala Câmpineanu, clasa a IV-a B - Școala Centrală și clasa a IV-a A - Școala Cuza, care au primit diplome de participare).

Echipele clasate pe primele trei locuri au primit premii din partea organizatorilor. Precizăm că acest concurs este finanțat de la bugetul local. Juriul a fost format din directorul Bibliotecii Municipale - Liliana Ene, președintele Comisiei de Cultură a Consiliului Local - Florin Frățilă și scriitorul Florin Dochia. "Câmpina, citește-mă!" este un concurs care are ca obiectiv creșterea interesului pentru lectură în rândul elevilor câmpineni și care în acest an a ajuns la a V-a ediție.

7171 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ND 18.05.2017 22:05 Ha, ha, ha - am ras cu lacrimi! Asta a fost demna de Cascadorii rasului!Cei doi care vorbesc pe film zic de faza pe oras, mai aveau sa zica de Consiliul Popular!!! Iar ... ala de Fratila, cica succes mai departe, dincolo de faza pe oras! Pai, mai ..., cum ar fi Campina citeste-ma, la faza nationala?! Va dati seama pe mana cui a ajuns cultura in Campina?!
  • Manea Marieta 19.05.2017 07:57 Un bun mijloc de a schimba preocupările copiilor din clasele mici! SUCCES !

Social

1327 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.