HidroPrahova nu permite, deocamdată, asfaltarea Străzii Vlahuță, spune că pe Câmpineanu se circulă rezonabil, dar anunță că va repara Fabricii pe 30 mp

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a trimis o adresă societății HidroPrahova prin care solicită să intervină de urgență pentru "remedierea deficiențelor" de pe străzile Alexandru Vlahuță, Ion Câmpineanu și Fabricii, acolo unde, în urma lucrărilor de canalizare, carosabilul arată jalnic.

Adresa Primăriei o aveți în facsimilul nr. 1 și o puteți citi integral. Din păcate, răspunsul HidroPrahova nu este cel pe care ni l-am fi dorit. În privința Străzii Alexandru Vlahuță (despre care noi am scris de nenumărate ori; foto), conducerea HidroPrahova menționează faptul că nu s-a finalizat, încă, litigiul cu Cast Bănești, aflat pe rolul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. "În conformitate cu prevederile contractului, antreprenorul Cast SRL avea obligația să aducă la starea inițială carosabilul, după executarea lucrărilor la rețeaua de canalizare, pe o suprafață de 456,5 mp. După efectuarea expertizei judicare dispuse de instanța arbitrală, beneficiarul va fi în măsură să vă comunice măsurile urgente pe care le consideră necesare pentru aducerea carosabilului la starea inițială, ținând cont de faptul că, în prezent, HidroPrahova are în lucru documentația de atribuire pentru inițierea unei proceduri de achiziție publică pentru desemnarea altui antreprenor care să continue lucrările neexecutate", se arată în răspunsul conducerii HidroPrahova. (Facsimil nr. 2)

Referitor la Strada Ion Câmpineanu, HidroPrahova spune că, după lucrările de canalizare, a fost adus carosabilul la starea inițială pe 912 mp, că nu există suprafețe vălurite, praguri, gropi sau crăpături care să împiedice traficul rutier, dar "dacă apar degradări care împiedică sau pun în pericol desfășurarea traficului în zonă vom interveni cu celeritate". (Facsimil nr. 3)
În privința Străzii Fabricii, se precizează că antreprenorul a adus carosabilul la starea inițială pe 1.694 mp, dar există o suprafață de 30 mp degradată, cu urme de tasări și un indice de uzură de categorie "mediu". Pe această porțiune, HidroPrahova va reface carosabilul. (Facsimil nr. 4)
La finalul răspunsului transmis Primăriei Câmpina, HidroPrahova își cere scuze câmpinenilor din zonele unde lucrările nu au fost finalizate și unde există un real disconfort creat de faptul că SC Cast a reziliat unilateral contractul de execuție.

3733 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • MM 04.09.2017 12:50 Se circula rezonabil pe Câmpineanu pana se v a duce strada de râpă prin alunecării de teren care deja au mai facut niste smulgeri de tevii (gaze,apa)dar cui ii pasa?Aceasta strada nu este bagata in seama de nimeni nici de.La primărie ,nici de la Hidro si observ ca este buna numai sa fie folosita cand au ei nevoie ,cu orice risc.Rusine!
  • Mihai 04.09.2017 13:13 Ceea ce face hidro fata de Câmpina este o foarte mare bătaie de joc! De ce nu vor autoritățile campinene sa ieșim din hidro, cu orice risc?
  • cc 06.09.2017 10:30 Strada Ion Campineanu este jalnica...nu a mai fost reparata de ani de zile, terenul aluneca iar traficul este din ce in ce mai mare...Cetatenii isi platesc darile la primarie...rusine sa va fie!

Actualitate

314 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

448 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

36 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

779 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.