Serbările Toamnei - Câmpina 2016. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Eveniment (Categoria articolului)

Spectacolul a fost deschis de solista de muzică populară Georgiana Crăciun. Apoi a cântat mult mai cunoscuta Elisabeta Turcu. De fapt, Elisabeta Turcu a urcat pe scenă în timp ce publicul îi cânta 'Mulți ani trăiască', pentru că, după cum a anunțat și prezentatoarea spectacolului, Diana Uță, ieri a fost ziua de naștere a îndrăgitei interprete de muzică populară.

Din nou, publicul tânăr și foarte tânăr a fost în extaz, pentru că a urmat Alina Eremia, actriță și cântăreață, fostă componentă a formației 'Lala Band'. Ca și în cazul lui Ruby, Alina Eremia nu a plecat de la Câmpina până nu a dat autografe și nu a făcut poze cu admiratorii.
Și a venit momentul culminant. Din punctul nostru de vedere, Ștefan Bănică Jr. a salvat onoarea celei de-a IX-a ediții a Festivalului 'Serbările Toamnei' - Câmpina 2016. Cele 60 de minute, cât a durat recitalul său, au fost cele mai bune din tot week-end-ul. Sigur, nu este obligatoriu să aveți aceeași părere cu a noastră, dar suntem convinși că mulți dintre dvs. nu ne contraziceți. Aproximativ 10.000 de oameni au fost prezenți aseară, la cea de-a doua parte a spectacolului, potrivit estimărilor organizatorilor.

Citiți și Serbările Toamnei - Câmpina 2016, deschiderea oficială. Cu oficialități multe și public puțin

Serbările Toamnei - Câmpina 2016, inedită demonstrație a Asociației 'Tradiția Militară'

Serbările Toamnei - Câmpina 2016. Premierea elevilor olimpici și sportivilor cu rezultate deosebite

Serbările Toamnei - Câmpina 2016. Spectacolul din prima seară a festivalului

Serbările Toamnei - Câmpina 2016, jocul de lasere de la finalul festivalului

7042 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1221 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1280 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

343 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

237 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.