Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Florin Florian are o poveste de viață foarte interesantă, iar unul dintre cele mai dragi proiecte ale sale este ”Lumea lui Scăpărici”, unde este nu numai fondator și administrator, ci și... animator.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Florin Florian veți afla, printre altele, dacă Lumea lui Scăpărici este și lumea sa, ce îi oferă copiii în cadrul acestui proiect, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, dar și ce muzică ascultă, ce face în timpul liber, unde ar pleca în vacanță, care ar fi subiectul unei cărți pe care ar scri-o, ce îl emoționează, ce îl amuză, cum definește prietenia și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitatul nostru.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Florin Florian, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

4346 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

1820 vizualizari
13 mar. 2024 21:35

Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

”Am un gust amar la finalul acestui mandat, atât din punct de vedere al activității Consiliului Local Câmpina, cât și al primarului”, a spus Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, în cadrul emisiunii cu care am continuat seria întâlnirilor cu liderii principalelor partide politice din Câmpina.

1632 vizualizari
08 mar. 2024 07:01

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

2 comentarii

CâmpinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Câmpina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesantă, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit în multe momente să puncteze exact ”durerile” sale ca ales local, dar care sunt și durerile oamenilor.

Alte stiri recente

230 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

369 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.