Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Florin Florian are o poveste de viață foarte interesantă, iar unul dintre cele mai dragi proiecte ale sale este ”Lumea lui Scăpărici”, unde este nu numai fondator și administrator, ci și... animator.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Florin Florian veți afla, printre altele, dacă Lumea lui Scăpărici este și lumea sa, ce îi oferă copiii în cadrul acestui proiect, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, dar și ce muzică ascultă, ce face în timpul liber, unde ar pleca în vacanță, care ar fi subiectul unei cărți pe care ar scri-o, ce îl emoționează, ce îl amuză, cum definește prietenia și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitatul nostru.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Florin Florian, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

3970 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

1698 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2531 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.