Superliga B Prahova. CS Câmpina - Avântul Tomșani 2-1. Multe ratări și emoții pe final

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a avut emoții în a se impune în partida de pe teren propriu cu Avântul Tomșani, cauza principală fiind ratările imense ale jucătorilor lui Mugurel Dedu. 

Câmpinenii au părut să controleze jocul încă din primele minute, având o posesie superioară și fiind mult mai prezenți în treimea adversă de teren. Pe acest fond, deschiderea scorului, în minutul 23, prin Spurcaciu, a venit firesc, dominarea elevilor lui Mugurel Dedu fiind netă. În plus, câmpinenii au avut alte numerose ocazii, cele mai multe aparținând aceluiași Spurcaciu, care a trimis o dată și în stâlpul din stânga porții oaspeților. De partea cealaltă, oaspeții au avut o singură ocazie, cu trei șuturi consecutive la poarta lui Tiberiu Ionescu, respinse de defensiva CSC-ului.
După pauză, jocul a părut ceva mai echilibrat, în primul rând pentru că jucătorii formației gazdă au luat piciorul de pe accelerație. Chiar și așa, oaspeții păreau să nu aibă forța de a pune probleme, dar un șut de la distanță l-a prins pe T. Ionescu nepregătit și minge a ajuns în plasă. Șocul s-a resimțit în rândul echipei câmpinene printr-o precipitare și mai mare în fața porții adverse. Spurcaciu a mai trimis o dată mingea în bară, după care, în minutul 65, același jucător a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă, penalty-ul fiind transformat tot de el. De altfel, acesta avea să fie și scorul final, 2-1, singurele emoții venind în minutele de prelungiri, dar nu la vreuna dintre porți, ci ca urmare a accidentării unui jucător al oaspeților. A fost momentul de grație al arbitrului Paul Manu, care a oferit faza zilei: deși arătase trei minute suplimentare, iar jucătorul oaspeților a primit îngrijri pe terenul de joc din primul minut al prelungirilor, la trecerea celor trei minute a fluierat finalul jocului, deși nu s-a jucat mai mult de un minut!
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de joc: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu (61 Tocitu), Matache, R. Constantin (74 M. Ștefan), Șt. Burlacu, R. Badea. Buzilă, Amar (74 Șerbănoiu), Botoșneanu, Spurcaciu (90+1 Manole).
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în derby-ul Câmpinei, cu Sportul Câmpina.
Iată și rezultatele acestei etapei:
CSO Mizil - CS Scorțeni Bordeni 0-2
Carpați Sinaia - Triumf Poiana Câmpina 2-1
Progresul Bucov - Sportul Câmpina 3-1
Știința Albești - Brădetul Ștefești 2-9
AS Starchiojd - Unirea Teleajen 3-2
CS Blejoi II - AS Gherghița 1-0
Petrolul Ologeni - Viitorul Puchenii Mari 1-1
Olimpia Cireșanu a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina au următoarele clasări: Triumf Poiana Câmpina - locul 6, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 14 puncte; CS Câmpina - locul 9, cu 13 puncte.

6157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1919 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4755 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.