Superliga B Prahova. CS Câmpina - Avântul Tomșani 2-1. Multe ratări și emoții pe final

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a avut emoții în a se impune în partida de pe teren propriu cu Avântul Tomșani, cauza principală fiind ratările imense ale jucătorilor lui Mugurel Dedu. 

Câmpinenii au părut să controleze jocul încă din primele minute, având o posesie superioară și fiind mult mai prezenți în treimea adversă de teren. Pe acest fond, deschiderea scorului, în minutul 23, prin Spurcaciu, a venit firesc, dominarea elevilor lui Mugurel Dedu fiind netă. În plus, câmpinenii au avut alte numerose ocazii, cele mai multe aparținând aceluiași Spurcaciu, care a trimis o dată și în stâlpul din stânga porții oaspeților. De partea cealaltă, oaspeții au avut o singură ocazie, cu trei șuturi consecutive la poarta lui Tiberiu Ionescu, respinse de defensiva CSC-ului.
După pauză, jocul a părut ceva mai echilibrat, în primul rând pentru că jucătorii formației gazdă au luat piciorul de pe accelerație. Chiar și așa, oaspeții păreau să nu aibă forța de a pune probleme, dar un șut de la distanță l-a prins pe T. Ionescu nepregătit și minge a ajuns în plasă. Șocul s-a resimțit în rândul echipei câmpinene printr-o precipitare și mai mare în fața porții adverse. Spurcaciu a mai trimis o dată mingea în bară, după care, în minutul 65, același jucător a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă, penalty-ul fiind transformat tot de el. De altfel, acesta avea să fie și scorul final, 2-1, singurele emoții venind în minutele de prelungiri, dar nu la vreuna dintre porți, ci ca urmare a accidentării unui jucător al oaspeților. A fost momentul de grație al arbitrului Paul Manu, care a oferit faza zilei: deși arătase trei minute suplimentare, iar jucătorul oaspeților a primit îngrijri pe terenul de joc din primul minut al prelungirilor, la trecerea celor trei minute a fluierat finalul jocului, deși nu s-a jucat mai mult de un minut!
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de joc: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu (61 Tocitu), Matache, R. Constantin (74 M. Ștefan), Șt. Burlacu, R. Badea. Buzilă, Amar (74 Șerbănoiu), Botoșneanu, Spurcaciu (90+1 Manole).
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în derby-ul Câmpinei, cu Sportul Câmpina.
Iată și rezultatele acestei etapei:
CSO Mizil - CS Scorțeni Bordeni 0-2
Carpați Sinaia - Triumf Poiana Câmpina 2-1
Progresul Bucov - Sportul Câmpina 3-1
Știința Albești - Brădetul Ștefești 2-9
AS Starchiojd - Unirea Teleajen 3-2
CS Blejoi II - AS Gherghița 1-0
Petrolul Ologeni - Viitorul Puchenii Mari 1-1
Olimpia Cireșanu a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina au următoarele clasări: Triumf Poiana Câmpina - locul 6, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 14 puncte; CS Câmpina - locul 9, cu 13 puncte.

5463 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1291 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1710 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.