CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. CS Câmpina - Avântul Tomșani 2-1. Multe ratări și emoții pe final

- Sport -

Superliga B Prahova. CS Câmpina - Avântul Tomșani 2-1. Multe ratări și emoții pe final

CS Câmpina a avut emoții în a se impune în partida de pe teren propriu cu Avântul Tomșani, cauza principală fiind ratările imense ale jucătorilor lui Mugurel Dedu. 

Câmpinenii au părut să controleze jocul încă din primele minute, având o posesie superioară și fiind mult mai prezenți în treimea adversă de teren. Pe acest fond, deschiderea scorului, în minutul 23, prin Spurcaciu, a venit firesc, dominarea elevilor lui Mugurel Dedu fiind netă. În plus, câmpinenii au avut alte numerose ocazii, cele mai multe aparținând aceluiași Spurcaciu, care a trimis o dată și în stâlpul din stânga porții oaspeților. De partea cealaltă, oaspeții au avut o singură ocazie, cu trei șuturi consecutive la poarta lui Tiberiu Ionescu, respinse de defensiva CSC-ului.
După pauză, jocul a părut ceva mai echilibrat, în primul rând pentru că jucătorii formației gazdă au luat piciorul de pe accelerație. Chiar și așa, oaspeții păreau să nu aibă forța de a pune probleme, dar un șut de la distanță l-a prins pe T. Ionescu nepregătit și minge a ajuns în plasă. Șocul s-a resimțit în rândul echipei câmpinene printr-o precipitare și mai mare în fața porții adverse. Spurcaciu a mai trimis o dată mingea în bară, după care, în minutul 65, același jucător a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă, penalty-ul fiind transformat tot de el. De altfel, acesta avea să fie și scorul final, 2-1, singurele emoții venind în minutele de prelungiri, dar nu la vreuna dintre porți, ci ca urmare a accidentării unui jucător al oaspeților. A fost momentul de grație al arbitrului Paul Manu, care a oferit faza zilei: deși arătase trei minute suplimentare, iar jucătorul oaspeților a primit îngrijri pe terenul de joc din primul minut al prelungirilor, la trecerea celor trei minute a fluierat finalul jocului, deși nu s-a jucat mai mult de un minut!
Antrenorul Mugurel Dedu a trimis în teren pentru CS Câmpina următoarea formulă de joc: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu (61 Tocitu), Matache, R. Constantin (74 M. Ștefan), Șt. Burlacu, R. Badea. Buzilă, Amar (74 Șerbănoiu), Botoșneanu, Spurcaciu (90+1 Manole).
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în derby-ul Câmpinei, cu Sportul Câmpina.
Iată și rezultatele acestei etapei:
CSO Mizil - CS Scorțeni Bordeni 0-2
Carpați Sinaia - Triumf Poiana Câmpina 2-1
Progresul Bucov - Sportul Câmpina 3-1
Știința Albești - Brădetul Ștefești 2-9
AS Starchiojd - Unirea Teleajen 3-2
CS Blejoi II - AS Gherghița 1-0
Petrolul Ologeni - Viitorul Puchenii Mari 1-1
Olimpia Cireșanu a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina au următoarele clasări: Triumf Poiana Câmpina - locul 6, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 14 puncte; CS Câmpina - locul 9, cu 13 puncte.


10 Oct 2021 16:48 6488 vizualizari



Comentarii






400 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1872 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2190 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2029 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV