La Centrul Medical Ozon Clinic Therapy din Câmpina s-a deschis un cabinet de gastroenterologie

Sănătate (Categoria articolului)

În Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 31, funcţionează Centrul Medical Ozon Clinic Therapy. De curând, aici s-au deschis trei noi cabinete - de gastroentrerologie, de medicină internă şi dermatologie.

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor sistemului digestiv (afecţiuni gastrointestinale, hepatice, pancreatice sau tulburări motorii esofagiene şi ale glandelor anexe). Printre cele mai cunoscute afecţiuni tratate de gastroenterologie se numără: helicobacter pylori, refluxul gastroesofagian, durerile abdominale, tulburările de tranzit intestinal, boala celiacă, bolile inflamatorii intestinale, diverticuloza colonică, tulburările la înghiţire, litiaza biliară, boala hemoroidală, gastritele, ulcerul gastric şi ulcerul duodenal.
Oricine se poate programa pentru un consult la Cabinetul de Gastroenterologie din cadrul Centrului Medical Ozon Clinic Therapy prin telefon - 0344.198.541, 0720.284.849; prin e-mail - office.clinictherapy@gmail.com sau direct vizitând site-ul clinicii - www.ozonclinictherapy.ro. De asemenea, în cadrul Centrului Medical Ozon Clinic Therapy se mai pot efectua analize medicale, investigaţii paraclinice, tratamente, iar consultații se acordă în specilizările: ozonoterapie, cardiologie, ecografie, urologie, ortopedie, ginecologie, medicina muncii. (P)

12275 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

120 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

1719 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

Alte stiri recente

589 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

230 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.