Atleții câmpineni au demonstrat o formă bună la un concurs de verificare, înaintea Naționalelor de aruncări lungi de la Arad

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la București, pe stadionul "Arcul de Triumf", a avut loc un concurs atletic de verificare, la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin. Pentru atleții câmpineni a fost un excelent prilej de verificare înaintea Campionatului Național de Aruncări Lungi, care va avea loc la finalul acestei luni, la Arad. Spre satisfacția antrenorilor, atleții câmpineni au demonstrat o formă foarte bună, ceea ce dă speranțe pentru medalii la Arad.

La concursul de la București, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:
Marius Vasile - juniori II, aruncarea discului, 54,23m, locul I, nou record personal și barem îndeplinit pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European;
Andreea Lungu - juniori II, aruncarea discului, 45,43m, locul I;
Sebastian Oprea - juniori I, aruncarea discului, 40,26m, locul III;
Teodor Enache - juniori II, aruncarea suliței, 42,67m, locul I;
Denisa Lepuș - copii I, aruncarea suliței, 30,60m, locul I, nou record personal; aruncarea discului, 29,67m, locul II, nou record personal;
Alexia Tudorache - copii I, aruncarea discului, 28,63, locul III, nou record personal;
Serena Neața - juniori III, aruncarea suliței, 25,74m, locul I;
Mihaela Ciușdel - juniori III, aruncarea suliței, 22,73m, locul II.
"Ne bucură forma bună a sportivilor noștri, demonstrată în condiții de concurs, și ne dă speranțe pentru rezultate cât mai bune la finala Naționalelor de aruncări lungi de la Arad. Obiectivul clubului nostru pentru această competiție este obținerea a trei medalii, din care două de aur", ne-a declarat Nicolae Pavel, antrenor în cadrul CSS "Constantin Istrati" Câmpina.

5768 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1733 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.