Atleții câmpineni au demonstrat o formă bună la un concurs de verificare, înaintea Naționalelor de aruncări lungi de la Arad

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la București, pe stadionul "Arcul de Triumf", a avut loc un concurs atletic de verificare, la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin. Pentru atleții câmpineni a fost un excelent prilej de verificare înaintea Campionatului Național de Aruncări Lungi, care va avea loc la finalul acestei luni, la Arad. Spre satisfacția antrenorilor, atleții câmpineni au demonstrat o formă foarte bună, ceea ce dă speranțe pentru medalii la Arad.

La concursul de la București, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:
Marius Vasile - juniori II, aruncarea discului, 54,23m, locul I, nou record personal și barem îndeplinit pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European;
Andreea Lungu - juniori II, aruncarea discului, 45,43m, locul I;
Sebastian Oprea - juniori I, aruncarea discului, 40,26m, locul III;
Teodor Enache - juniori II, aruncarea suliței, 42,67m, locul I;
Denisa Lepuș - copii I, aruncarea suliței, 30,60m, locul I, nou record personal; aruncarea discului, 29,67m, locul II, nou record personal;
Alexia Tudorache - copii I, aruncarea discului, 28,63, locul III, nou record personal;
Serena Neața - juniori III, aruncarea suliței, 25,74m, locul I;
Mihaela Ciușdel - juniori III, aruncarea suliței, 22,73m, locul II.
"Ne bucură forma bună a sportivilor noștri, demonstrată în condiții de concurs, și ne dă speranțe pentru rezultate cât mai bune la finala Naționalelor de aruncări lungi de la Arad. Obiectivul clubului nostru pentru această competiție este obținerea a trei medalii, din care două de aur", ne-a declarat Nicolae Pavel, antrenor în cadrul CSS "Constantin Istrati" Câmpina.

5876 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

188 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1303 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.