(P) Cele zece principii pentru viitorul României, incluse în programul electoral al Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la Președinția României

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PSD la funcția de președinte al României pentru alegerile din 10 noiembrie, Viorica Dăncilă, a inclus în cadrul programului electoral, intitulat ”Programul meu pentru România”, un set de zece principii pentru viitorul României.

”Președintele României este, înainte de toate, o instituție, o sumă a unor valori: încredere, viziune, stabilitate și respect. Mi-am asumat drumul către această demnitate știind că trebuie să dovedesc, în fața cetățenilor și a lui Dumnezeu, că înțeleg, onorez și apă aceste valori. Este responsabilitatea mea să refuz deturnarea acestui examen de maturitate politică. Vă cer votul pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Acestea sunt lucrurile care contează și la care trebuie să ne raportăm. Transformarea acestui proces democratic într-un concurs de popularitate, într-o goană după funcții și confirmări publice sau într-un spectacol televizat, descalifică, din start, orice candidat! Stau în fața românilor sigură pe intențiile și puterile mele. Am credința și hotărârea de a dovedi că Președintele României poate înțelege, reprezenta și ajuta toți românii. Cele zece principii incluse în programul meu electoral vor sta pe masa dialogului atât cu partenerii interni, cât și cu cei internaționali”, este mesajul către alegători al Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte al României.
1. Lucrez pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă!
2. Toți românii trebuie să se bucure de dezvoltarea țării și de progresul economic!
3. Nu voi negocia democrația, la nivel național, european sau internațional!
4. Voi veghea la siguranța națională, ca prioritate absolută!
5. Cred într-o Românie care contează într-o Europă socială și o lume globalizată!
6. Susțin progresul, abordarea lucidă a problemelor actuale și viitoare!
7. Cred în politica externă făcută în beneficiul României și al românilor!
8. Voi fi un președinte implicat al românilor de pretutindeni!
9. Vom demonstra lumii că România este o gazdă bună și un partener de cuvânt!
10. Voi deschide Palatul Cotroceni și îl voi conecta cu țara!

(Publicitate electorală - articol publicat la solicitarea PSD)

2927 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3005 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3296 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

456 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1769 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: