CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

- Editorial -

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!

După numai ceva mai mult de șase luni... nimic. Ba, dimpotrivă! Consilierii Adina Gârbăcică, Valentin Crețu și Dan Nica, reprezentând USR PLUS și PNL, au venit cu un regulament cu prevederi absurde, ilegale. Nu avem voie să filmăm, nu avem voie să fotografiem decât cinci minute, la începutul ședinței, de parcă ar fi o întâlnire de taină în sufrageria vreunuia dintre cei trei și nu ditamai ședința publică a Consiliului Local.
Ulterior, ni s-a explicat din diverse surse și am înțeles nemulțumirea inițiatorilor și a altora, care, însă, nu au avut curajul să-și asume ceea ce știau că este ilegal. Ei bine, am aflat că îi timorăm pe unii consilieri locali! Da, vă imaginați ditamai consilierul local ales de popor, care vrea să vină cu un proiect excepțional pentru Câmpina, dar când să-l propună ne vede pe noi în fața lui, filmându-l cu un telefon mobil și... gata, a uitat ce a vrut să spună? Și așa se duce pe Apa Sâmbetei ”dezvoltarea” Câmpinei din cauza ăstora din presă!
Așa se explică de ce onorabilul Consiliu Local din acest mandat nu a venit încă în fața câmpinenilor cu soluții pentru blocul de necesitate, pentru parcul unde a fost ”Mițu-Chițu”, pentru remedierea tuturor deficiențelor administrative din mandatele precedente. Acum am aflat că ei, de fapt, au soluții pentru toate acestea probleme și pentru multe altele, dar nu le puteau prezenta pentru că... îi timorăm noi. Tocmai de aceea, s-a luat decizia sacrificării presei, suprimării drepturilor și libertăților unei bresle, dar și ale unei comunități, totul pentru ca onorabilii consilieri să nu mai fie timorați și să poată prezenta soluțiile lor pentru ”dezvoltarea” Câmpinei. Dacă acesta este prețul pentru ”dezvoltarea” Câmpinei, suntem dispuși să ne sacrificăm și să-l plătim noi pentru comunitate!


26 Jul 2021 19:46 7592 vizualizari



Comentarii






  • 26.07.2021 22:40 Paul Domnule Neculai nu mai faceti atata taraboi in priviinta acestui PROIECT pentru ca subliniez este UN PROIECT care poate fi amendat si rasamendat dar mai bine spune-ti ca va e frica ca nu o sa mai aveti ce scrie pe acest "site" care nu poate fi numit asa si inainte de a face anumite afirmatii legate de legi VA ROG DACA NU ESTE PREA GREU SA LE CITITI INAINTE
2311 vizualizari 05 Jan 2024 11:33

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
1982 vizualizari 31 Dec 2023 10:44

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1594 vizualizari 14 Dec 2023 20:38

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
4271 vizualizari 08 Apr 2023 15:00

De ce nu ar trebui publicate și, implicit, încurajate acte de teribilism de genul celui întâmplat la școala din Pietriceaua?

De câteva zile face vâlvă la nivel național o înregistrare video cu niște copii teribiliști de la școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu, copii care au făcut gesturi osbcene și o întreaga scenă demnă de un club de noapte la adresa profesoarei lor de limba engleză.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV