CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

- Editorial -

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!

După numai ceva mai mult de șase luni... nimic. Ba, dimpotrivă! Consilierii Adina Gârbăcică, Valentin Crețu și Dan Nica, reprezentând USR PLUS și PNL, au venit cu un regulament cu prevederi absurde, ilegale. Nu avem voie să filmăm, nu avem voie să fotografiem decât cinci minute, la începutul ședinței, de parcă ar fi o întâlnire de taină în sufrageria vreunuia dintre cei trei și nu ditamai ședința publică a Consiliului Local.
Ulterior, ni s-a explicat din diverse surse și am înțeles nemulțumirea inițiatorilor și a altora, care, însă, nu au avut curajul să-și asume ceea ce știau că este ilegal. Ei bine, am aflat că îi timorăm pe unii consilieri locali! Da, vă imaginați ditamai consilierul local ales de popor, care vrea să vină cu un proiect excepțional pentru Câmpina, dar când să-l propună ne vede pe noi în fața lui, filmându-l cu un telefon mobil și... gata, a uitat ce a vrut să spună? Și așa se duce pe Apa Sâmbetei ”dezvoltarea” Câmpinei din cauza ăstora din presă!
Așa se explică de ce onorabilul Consiliu Local din acest mandat nu a venit încă în fața câmpinenilor cu soluții pentru blocul de necesitate, pentru parcul unde a fost ”Mițu-Chițu”, pentru remedierea tuturor deficiențelor administrative din mandatele precedente. Acum am aflat că ei, de fapt, au soluții pentru toate acestea probleme și pentru multe altele, dar nu le puteau prezenta pentru că... îi timorăm noi. Tocmai de aceea, s-a luat decizia sacrificării presei, suprimării drepturilor și libertăților unei bresle, dar și ale unei comunități, totul pentru ca onorabilii consilieri să nu mai fie timorați și să poată prezenta soluțiile lor pentru ”dezvoltarea” Câmpinei. Dacă acesta este prețul pentru ”dezvoltarea” Câmpinei, suntem dispuși să ne sacrificăm și să-l plătim noi pentru comunitate!


26 Jul 2021 19:46 7813 vizualizari


Comentarii


  • 26.07.2021 22:40 Paul Domnule Neculai nu mai faceti atata taraboi in priviinta acestui PROIECT pentru ca subliniez este UN PROIECT care poate fi amendat si rasamendat dar mai bine spune-ti ca va e frica ca nu o sa mai aveti ce scrie pe acest "site" care nu poate fi numit asa si inainte de a face anumite afirmatii legate de legi VA ROG DACA NU ESTE PREA GREU SA LE CITITI INAINTE
1722 vizualizari 15 Feb 2024 07:09 În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

Se apropie alegerile locale. Pentru a progresa noi, ca și comunitate, probabil că este necesar ca de la un ciclu electoral la altul să schimbăm câte ceva, mai ales acolo unde sunt identificate unele probleme. Iar dacă în rândurile candidaților pare mai greu, măcar electoratul ar trebui să devină mai pretențios și să le ceară celor care le bat la ușă în precampanie și campanie mai multă responsabilitate.

citeste mai mult
2580 vizualizari 05 Jan 2024 11:33 Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
2240 vizualizari 31 Dec 2023 10:44 PETARDAȚII

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1860 vizualizari 14 Dec 2023 20:38 Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV