PSD Câmpina reacționează după declarațiile primarului Alin Moldoveanu privind revocarea HCL pentru înființarea bibliotecii

Politică (Categoria articolului)

Am primit din partea PSD Câmpina următorul comunicat da presă, ca o reacție la declarația de presă a primarului Alin Moldoveanu privind adresa Prefecturii Prahova prin care se solicita revocarea Hotărârii Consiliului Local Câmpina privind înfințarea unei biblioteci. Iată comunicatul:

”Luând act de declarația făcută în cursul zilei de 25 august 2022 de către domnul primar al municipiului Câmpina, facem următoarele precizări:
- Proiectul de hotărâre privind înființarea Bibliotecii municipale a fost avizat FAVORABIL de către Secretarul general al municipiului Câmpina, prin Avizul nr. 26.501/24.06.2022, adică proiectul, din punct de vedere al legalității, a putut fi supus dezbaterii;
- Hotărârea, după aprobare, a fost semnată de către președintele de ședință și contrasemnată, PENTRU LEGALITATE, de către Secretarul general al municipiului Câmpina, conform prevederilor art. 140, punctul 1 din Codul Administrativ.
Deoarece în cuprinsul declarației, domnul primar i-a jignit pe consilierii locali, condamnăm public lipsa de respect a acestuia față de consilierii locali care au pregătire juridică și care au votat hotărârea.
Este incalificabil ca de pe scaunul de primar să îți permiți să faci evaluări profesionale consilierilor locali, în condițiile în care nu ai pregătirea necesară.
În final, îl sfătuim pe domnul primar să își reamintească pentru cine s-au făcut derogări în anul 2010 pentru a putea ocupa funcții publice în Primăria Câmpina, deoarece nu avea studiile necesare ocupării postului.
Domnule primar, OPRIȚI-VĂ din a induce în eroare câmpinenii!!!”

2935 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • F. D 26.08.2022 14:17 În Câmpina nu poți face lucruri bune pentru ca sint interese multe, invidie peste măsură și deranjează băieții deștepți. La alegeri le a dat șah dar nu are puterea sa dea mat. Chiar ar trebui sa își facă rapid gașca, ăștia sunt în stare sa blocheze tot apoi sa îl demită, se va rupe și alianța PSD PNL curând. Marian Nistor va fi peste PSD, Pmp va ieși din schema, Aur și Usr va creste în sondaje, de la Tudor Gheorghe la PSD care a mișcat ceva, doar vorbe fără fond și umplutura. Și toți cei care îs nemulțumiți pe Facebook de ce nu ies în fata și candidează sa ii voteze rudele și prietenii. Șicanele contra lui Moldoveanu îl vor propulsa și mai sus... poate în Parlament. Piedicile care ii sunt vor fi puse vor demonstra ce fel de oameni controlați din umbra se ascund în fata actualilor consilieri.
  • Anonim 26.08.2022 16:21 Imi place mult ”Domnule primar, OPRIȚI-VĂ din a induce în eroare câmpinenii!!!” ASA E! Moldoveanu nu face decat sa induca in eroare campinenii. Sa ne amintim si-n campanie cand singurul lui ”program” era sa se victimizeze. Campineni treziti-va!
  • diss 27.08.2022 15:41 Pentru FD: mai întai puneți măna pe gramatica limbii romane, nu mușcă, apoi ieșiți în spațiul public cu osanale închinate primarului.E simplu, nu? Și vă sfătuiesc să nu mai îmi dați vreun răspuns plin de greșeli gramaticale...tăcerea, în cazul dvs. , e de (h)aur!😄
  • F. S 28.08.2022 16:39 @diss.Votati dv cât și cei ca dv PSD. În schimbul a unei plase cu ulei și a 3 mici. Alin a adus la Fibec pe No Mercy în concert. La chiolhanurile lui Tiseanu era cu circuit închis. În fata se balacarea cu PSD și era chemat la potroace la Muntenia cu dușmanii. Asa sunt ăștia din trupa lu Moldoveanu mai fără școală, dar nu sunt plini de venin precum camarila PDL și Gica contra de la PSD. Votați în continuare cu ei și muriți de foame.

Politică

662 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

701 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

84 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

248 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.