PSD Câmpina reacționează după declarațiile primarului Alin Moldoveanu privind revocarea HCL pentru înființarea bibliotecii

Politică (Categoria articolului)

Am primit din partea PSD Câmpina următorul comunicat da presă, ca o reacție la declarația de presă a primarului Alin Moldoveanu privind adresa Prefecturii Prahova prin care se solicita revocarea Hotărârii Consiliului Local Câmpina privind înfințarea unei biblioteci. Iată comunicatul:

”Luând act de declarația făcută în cursul zilei de 25 august 2022 de către domnul primar al municipiului Câmpina, facem următoarele precizări:
- Proiectul de hotărâre privind înființarea Bibliotecii municipale a fost avizat FAVORABIL de către Secretarul general al municipiului Câmpina, prin Avizul nr. 26.501/24.06.2022, adică proiectul, din punct de vedere al legalității, a putut fi supus dezbaterii;
- Hotărârea, după aprobare, a fost semnată de către președintele de ședință și contrasemnată, PENTRU LEGALITATE, de către Secretarul general al municipiului Câmpina, conform prevederilor art. 140, punctul 1 din Codul Administrativ.
Deoarece în cuprinsul declarației, domnul primar i-a jignit pe consilierii locali, condamnăm public lipsa de respect a acestuia față de consilierii locali care au pregătire juridică și care au votat hotărârea.
Este incalificabil ca de pe scaunul de primar să îți permiți să faci evaluări profesionale consilierilor locali, în condițiile în care nu ai pregătirea necesară.
În final, îl sfătuim pe domnul primar să își reamintească pentru cine s-au făcut derogări în anul 2010 pentru a putea ocupa funcții publice în Primăria Câmpina, deoarece nu avea studiile necesare ocupării postului.
Domnule primar, OPRIȚI-VĂ din a induce în eroare câmpinenii!!!”

2313 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • F. D 26.08.2022 14:17 În Câmpina nu poți face lucruri bune pentru ca sint interese multe, invidie peste măsură și deranjează băieții deștepți. La alegeri le a dat șah dar nu are puterea sa dea mat. Chiar ar trebui sa își facă rapid gașca, ăștia sunt în stare sa blocheze tot apoi sa îl demită, se va rupe și alianța PSD PNL curând. Marian Nistor va fi peste PSD, Pmp va ieși din schema, Aur și Usr va creste în sondaje, de la Tudor Gheorghe la PSD care a mișcat ceva, doar vorbe fără fond și umplutura. Și toți cei care îs nemulțumiți pe Facebook de ce nu ies în fata și candidează sa ii voteze rudele și prietenii. Șicanele contra lui Moldoveanu îl vor propulsa și mai sus... poate în Parlament. Piedicile care ii sunt vor fi puse vor demonstra ce fel de oameni controlați din umbra se ascund în fata actualilor consilieri.
  • Anonim 26.08.2022 16:21 Imi place mult ”Domnule primar, OPRIȚI-VĂ din a induce în eroare câmpinenii!!!” ASA E! Moldoveanu nu face decat sa induca in eroare campinenii. Sa ne amintim si-n campanie cand singurul lui ”program” era sa se victimizeze. Campineni treziti-va!
  • diss 27.08.2022 15:41 Pentru FD: mai întai puneți măna pe gramatica limbii romane, nu mușcă, apoi ieșiți în spațiul public cu osanale închinate primarului.E simplu, nu? Și vă sfătuiesc să nu mai îmi dați vreun răspuns plin de greșeli gramaticale...tăcerea, în cazul dvs. , e de (h)aur!😄
  • F. S 28.08.2022 16:39 @diss.Votati dv cât și cei ca dv PSD. În schimbul a unei plase cu ulei și a 3 mici. Alin a adus la Fibec pe No Mercy în concert. La chiolhanurile lui Tiseanu era cu circuit închis. În fata se balacarea cu PSD și era chemat la potroace la Muntenia cu dușmanii. Asa sunt ăștia din trupa lu Moldoveanu mai fără școală, dar nu sunt plini de venin precum camarila PDL și Gica contra de la PSD. Votați în continuare cu ei și muriți de foame.

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: