Consiliul Local Câmpina a aprobat sumele și lucrările suplimentare de reparații la unitățile de învățământ

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit vineri, 20 august 2021, într-o ședință extraordinară convocată de primarul Alin Moldoveanu, principalul subiect fiind o rectificare bugetară în urma căreia să se aloce sume suplimentare pentru unitățile de învățământ în vederea pregătirii începerii noului an școlar în condiții cât mai bune. Rectificarea a avut la bază solicitările directorilor unităților de învățământ din municipiu, cu care primarul Alin Moldoveanu se întâlnise cu o săptămână în urmă tocmai pentru a analiza stadiul lucrărilor de reparații de la unitățile de învățământ.

Rectificarea bugetară a fost aprobată în unanimitate de consilierii câmpineni. Iată și lista lucrărilor suplimentare și sumele alocate fiecărei instituții de învățământ din Câmpina:
Grădinița nr. 9 - 25.000 lei - pentru recondiționarea unor calorifere, lucrări de igienizare, reparații grup sanitar și înlocuirea a două ferestre și a unei uși, recondiționarea gardului din spatele Grădiniței nr. 3 (aflată în subordinea Grădiniței nr. 9), lucrări de igienizare și reparații la Grădinița nr. 8 (aflată, de asemenea, în subordinea Grădiniței nr. 9).
Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” - 4.000 lei - pentru recondiționarea unor uși la grădinița situată la parterul școlii.
Școala Gimnazială Centrală - 2.000 lei - pentru mentenanța instalației de detecție incendiu și mentenanța instalației de iluminat de siguranță.
Liceul Tehnologic Mecanic - 25.000 lei - pentru reabilitarea gardului exterior și izolarea termică a cabinei de la poartă.
Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” - 21.500 lei - pentru zugrăveli interioare și vopsitorii.
Colegiul Tehnic Forestier - 15.000 lei - pentru extinderea și amenajarea cabinetului medical școlar.
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - 11.000 lei - pentru lucrări de reparații la sala de sport. 
În total, este vorba de suma de 103.500 lei, care a fost redrecționată din lucrări finanțate, dar pentru care nu au apărut încă ghidurile de finanțare sau din lucrări bugetate, dar preluate deja de Consiliul Județean, cum este cazul reabilitării Șoselei Paltinu.

8281 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.