Bogdan Cord, administratorul societății Cirex, a donat 50.000 lei pentru Spitalul Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Apelul Spitalului Municipal Câmpina cu privire la nevoia de a fi sprijinit în această perioadă dificilă, în care cheltuielile cu materiale și echipamente de protecție sunt mari și vor fi din ce în ce mai mari în contextul în care instituția a devenit unitate-suport COVID 19, nu a rămas fără ecou. Una dintre societățile importante din municipiu - CIREX - a donat 50.000 lei pentru Spitalul Municipal. "Am făcut-o cu bucurie și tristețe, în același timp", scrie Bogdan Cord, administratorul firmei Cirex, pe pagina sa de Facebook.

“Se spune că atunci când faci o faptă bună, trebuie să o faci în liniște și cu discreție. Așa ne învață și religia. Până acum așa am făcut, însă de această dată voi încălca această regulă. Din păcate și tăcerea este una dintre cauzele pentru care suntem unde suntem... Am donat către spitalul din Câmpina suma de 50.000 lei și am făcut-o cu bucurie și tristețe. Cu bucurie, pentru că sper ca măcar o singură persoană să fie salvată datorită acestor bani, iar gândul ăsta mă bucură. Cu tristețe, pentru că știu că mâine, undeva în România, niște reprezentanți ai statului vor continua să plătească pensii și salarii aberante. Sau vor face achiziții inoportune sau la prețuri nejustificate. Sau vor angaja o nepoată/amantă incompetentă. Sau, sau, sau … 
M-am gândit mult dacă să fac sau nu gestul acesta, pentru că, recunosc, ideea de a dona către acest stat mafiot îmi dă fiori. Dar am hotărât să o fac atunci când mi-am dat seama că, dacă aș fi la o piscină și aș vedea că se îneacă cineva, sigur nu aș zice lasă să-l salveze salvamarul, că asta e treaba lui, ci aș încerca să salvez persoana respectivă. În cazul nostru, salvamarul (statul) e beat, prost și nici nu știe să înoate. Și nu vorbesc neapărat de statul de acum, ci la modul general, la statul din toți anii ce au trecut. Sper să fie cât mai multe persoane care pot face pe salvamarii adevarați în această perioadă, în orice formă”, este mesajul extrem de sincer și direct al lui Bogdan Cord.
La finalul postării de pe pagina sa de Facebook, Bogdan Cord are un mesaj la fel de direct, de tranșant, către primarul Câmpinei, Horia Tiseanu. “Vă reamintesc, domnule primar, că acum câțiva ani buni v-am făcut o propunere foarte simplă, care ar fi generat o economie de minim 10.000 euro pe an la bugetul local. Lucrul acesta se întâmpla la o ședință PNL, partid prin intermediul căruia, în naivitatea mea, credeam că pot să schimb câte ceva în oraș. Mi-ați răspuns atunci, în fața tuturor celor prezenți, cu o propoziție care mă urmărește și acum – hai, domne’, ce sunt 10.000 de euro la bugetul Câmpinei?! Iată că acum faceți apel la donații pentru spital. Implicit mi-ați dat dreptate după atâția ani!”, spune Bogdan Cord, ideea fiind aceea că orice bănuț contează, fie că este vorba despre bugetul Câmpinei, fie că este vorba despre donațiile către Spitalul Municipal.

11757 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Irina 02.04.2020 13:02 Bravo, sunteti un exemplu pentru societatea asta infecta in care trăim! Felicitări pentru inițiativa, felicitări pentru curajul cu care ati spus, sincer si onest, toate aceste realități triste, care se ascund in spatele cortinei!!!
  • Anton 02.04.2020 14:45 Din inimă felicitari, dl.Cord.Ati punctat realitatea.Eu a-si propune ca municipalitatea sa ne informeze prin intermediul presei de necesitatile spitalului in aceasta perioadă și de achizitiile care se fac din sponsorizări.
  • Doru 02.04.2020 15:05 Speranta moare ultima,sa speram ca noile generatii vor invinge clanul mafiot actual,dar este nevoie de vointa POLITICA. FELICITARI si nu renuntati ,noi suntem alaturi.Si noi suntem dezamagiti si dorim schimbarea.
  • Tudorache Mariana 02.04.2020 17:37 Felicitari si multa sanatate sa puteti ajuta in continuare!
  • MIHAI 02.04.2020 18:07 Felicitări! Și s a punctat unde trebuie! Poate ne trezim odată!
  • Ana N’abbi-Sandu 04.04.2020 03:39 Bunul Dumnezeu sa va răsplătească pentru fapta buna. Acum se vede ca statul nu ia nici o măsura chiar nici in al 12-lea ceas . Ar fi un mare ajutor dacă toate pensiile acelea” speciale” chiar pentru 3-4 luni sa se aloce către spitale . Iar spitalele sa aibă un management corect sa ii folosească cu chibzuință . E drept ca tot ce nu s-a făcut in zeci de ani nu poți cârpi intr-o luna . Dacă pot ajuta , pot doar înlesni negocierea pentru transport echipament de protecție pentru spitale prin cunoscuți din afara țării. Dacă as putea sa ajut in alt fel as face-o cu bucurie, pentru ca m-a doare sufletul de romani , prea mult chin și suferința pentru poporul aceasta.

Actualitate

158 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

302 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

697 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1577 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.