Scurt și la... subiect, cu Georgeta Popescu, campioana olimpică la monobob, tineret

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Georgeta Popescu este câmpineană, a absolvit Liceul ”Constantin Istrati”, iar acum este studentă. În anul 2020 a uimit întreaga țară, devenind prima campioană olimpică la monobob, categoria tineret, din istoria acestei probe. De atunci participă cu regularitate la competiții interne și internaționale, cucerind în fiecare iarnă numeroase trofee și medalii.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Georgeta Popescu veți afla, printre altele, ce crede despre destin, ce-și dorește cel mai mult să facă în această viață, unde i-ar plăcea să trăiască, ce apreciază cel mai mult la o persoană, dar și care este melodia care o face fericită, ce alt sport și-ar fi dorit să practice, cel mai bun sfat primit în viață, ce face în timpul liber, cine este sportivul pe care îl admiră foarte mult și, nu în ultimul rând, cum se vede peste zece ani, iar răspunsul său este... extrem de precis.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Georgeta Popescu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alice Botoacă, directorul Clubului Copiilor Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

3169 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2075 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2267 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

16 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1021 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.