CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Medicul câmpinean Călin Tiu a condus un curs de ecografie chirurgicală în Malta

- Sănătate -

Medicul câmpinean Călin Tiu a condus un curs de ecografie chirurgicală în Malta

La finalul lunii trecute, medicul câmpinean Călin Tiu a fost în Malta, unde a condus un curs de ecografie pentru chirurgi.

Cursul s-a desfășurat în cadrul întâlnirii de iarnă a Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică și s-a desfășurat în condiții tehnice deosebite, asigurate de gazdele din capitala Maltei. Ca o recunoaștere a importanței cursului susținut de medicul chirurg Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, ediția viitoare a acestei întâlniri de iarnă va avea loc în România.
”A fost un curs atractiv, dovadă fiind prezența unui număr însemnat de chirurgi din 44 țări, de pe patru continente. În cadrul cursului, am avut ocazia să realizăm și ecografii pe cadavre la Universitatea din capitala Maltei, iar faptul că viitorul curs de iarnă va avea loc în România va fi benefic pentru foarte mulți medici chirurgi, care vor putea afla direct cele mai noi practici în acest domeniu”, ne-a declarat dr. Călin Tiu.
Congresul Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică va începe pe 20 iunie, la Roma, în capitala Italiei, unde dr. Călin Tiu și echipa sa vor fi din nou prezenți.


10 Feb 2023 08:02 5846 vizualizari


Comentarii


707 vizualizari 06 Jun 2024 07:03 Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Din Baza de Recuperare Medicală a Spitalului SanConfind (secție cu care spitalul din Poiana Câmpina și-a început activitatea în 2015), orice pacient, la terminarea seriei de ședințe de tratament, pleacă acasă într-o stare mult ameliorată sau chiar cu sănătatea recâștigată în totalitate.

citeste mai mult
2325 vizualizari 26 Apr 2024 07:45 Operație în premieră la Spitalul SanConfind

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

citeste mai mult
857 vizualizari 24 Apr 2024 21:16 Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

citeste mai mult
2130 vizualizari 29 Feb 2024 20:11 Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV