CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Administrația câmpineană dorește reluarea lucrărilor de canalizare pe trei fronturi simultan

- Actualitate -

Administrația câmpineană dorește reluarea lucrărilor de canalizare pe trei fronturi simultan

Administrația câmpineană a mai căzut un examen, cel puțin la nivel de comunicare publică, dovedindu-se incapabilă să anunțe în mod clar când, cum și unde se vor relua lucrările de canalizare prin HidroPrahova, chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la semnarea contractului și chiar dacă la Primăria Câmpina au avut loc mai multe runde de discuții cu reprezentanții firmei constructoare. Cea mai recentă variantă privind aceste lucrări de canalizare a fost anunțată de primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței Consiliului Local din 25 iulie, în prezența președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Oricum, în condițiile în care - așa cum a spus primarul în repetate rânduri - administrația câmpineană nu este parte în contractul dintre HidroPrahova și noul executant desemnat pentru Câmpina, nimeni nu știe în ce măsură va ține cineva cont de ceea ce se dorește la nivelul Primăriei Câmpina. ”Propunerea noastră pentru reluarea lucrărilor de canalizare este următoarea: să începem cu acel tronson de pe B-dul Carol I, cuprins între intersecțiile cu Strada Pictor Grigorescu și până la Strada Frații Golești. Dacă realizăm acest segment mic și dacă realizăm și stația de pompare de la capătul Străzii Crișuri, putem da în folosință întreaga rețea de canalizare din Cartierul Câmpinița. Din aceste motive, acest tronson ar trebui să fie primul. În același timp, am solicitat constructorului să vină cu trei echipe care să lucreze simultan. Echipa a doua ar trebui să meargă pe Calea Doftanei și pe ramura din Strada Republicii care merge spre Calea Doftanei și apoi, în continuare, de la intersecția cu Strada Hasdeu spre Telega, iar a treia echipă pe Strada Dealului, unde este necesară realizarea branșamentelor pentru finalizarea lucrărilor la canalizare, ceea ce ne va permite ulterior să putem asfalta această porțiune din Strada Dealului, pe care se circulă din ce în ce mai greu. Cam acestea sunt prioritățile pe care am dori ca firma care va executa lucrările să le abordeze simultan”, a declarat primarul Horia Tiseanu. (video)
Trebuie ținut cont de faptul că acestea sunt propunerile Primăriei, dar deocamdată nu se știe dacă executantul lucrării și HidroPrahova și le însușesc sau vor alege un alt grafic de lucru. Cert este că a trecut mai mult de o lună de la semnarea contractului fără a se realiza nimic concret. Și timpul trece, și vine vremea rea, și apoi vin alegerile...

Vă reamintim că asocierea formată din societățile Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele - Ilfov a câștigat licitația organizată de HidroPrahova pentru continuarea lucrărilor de canalizare în municipiul Câmpina, în orașul Vălenii de Munte și comuna Bănești. Potrivit informațiilor oferite de conducerea societății HidroPrahova, valoarea întregului contract este de 35.623.125,88 lei, fără TVA, dintre care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (5 iunie 2019).


27 Jul 2019 11:33 3967 vizualizari



Comentarii






  • 27.07.2019 22:39 Hazna Ne intalnim ca sa vorbim si sa batem campii.Cine este beneficiarul?undeva pe luna?adica constructorul nu stie in ce consta lucrarea,nu stie sa evalueze ?Nu intelegem ce legatura are beneficiarul cu operatorul Hidro,adica legal nu exista o cooperare ,de neinteles.Chiar acest Primar nu a inteles mai nimic in 20 de ani si ne miram de ce orasul arata cum arata?De asta e nevoie de o infuzie masiva de oameni din lumea reala cu experienta ,nu politruci ce bajbaie pe intuneric.POATE, POATE vor fi lasati si cei ce inteleg mai bine legislatia precum si partea tehnica.Din randul consilierilor nu exista o persoana calificata cu expertiza din pacate si sigur ei nu inteleg NIMIC.Vedeti parcul de la Soldat ce dezastru pe bani multi,bani ce capata valoare doar cand ajung in buzunare private.
465 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV