CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Noi condiţii pentru acordarea de bilete subvenţionate pentru transportul local la Câmpina

- Social -

Noi condiţii pentru acordarea de bilete subvenţionate pentru transportul local la Câmpina

În februarie 2013, Consiliul Local Câmpina aproba o hotărâre prin care reglementa condiţiile de acordare a biletelor subvenţionate pentru transportul local de persoane în Câmpina. La şedinţa Consiliului Local din 25 mai, condiţiile a fost modificate.

Astfel, de acum se acordă bilete subvenţionate cu preţul de 3 lei pentru următoarele categorii de persoane: veterani de război şi văduvele acestora; persoanele cu handicap grav şi accentuat; asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav; foştii deţinuţi politici şi persoanele deportate; pensionarii cu vârsta de peste 65 de ani, cu un venit net/membru de familie mai mic de 700 lei. Practic, cele mai importante modificări constau în actualizarea preţului biletului subvenţionat de la 2 la 3 lei şi creşterea plafonului venitului pentru care se pot acorda bilete subvenţionate pensionarilor, de la 600 la 700 lei. În plus, s-a decis creşterea numărului de bilete subvenționate acordate lunar de la 10 la 15.
În Câmpina, până acum au beneficiat de bilete subvenţionate pentru transportul local 277 de persoane. Potrivit estimărilor Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Câmpina, după modificările menționate mai sus, numărul beneficiarilor va creşte cu cel mult 30 de persoane.
Pentru subvenționarea transportului public, anul acesta se alocă de la bugetul local 105.000 lei.


28 May 2017 17:07 5099 vizualizari



Comentarii






853 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2929 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1790 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1910 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV