CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță, președinte executiv Prahova în Acțiune: "Într-un partid local, nu se dau ordine de la centru și nu ți se impune cum să votezi!"

- Politică -

Prahova în Acțiune este primul partid local constituit în Prahova, partid local însemnând faptul că nu are reprezentare la nivel național, ci, automat, doar în județul în care a fost constituit. Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

"Am ales Prahova în Acțiune, adică un partid local, pentru a nu mai avea de-a face cu presiunea care exercită de la centru în teritoriu într-un partid cu reprezentare națională. Știți că la nivel central se fac anumite înțelegeri între partide și esti obligat, la un moment dat, să urmezi calea partidului, chiar dacă ești sau nu de acord, chiar dacă este spre binele sau nu al urbei în care trăiești", ne-a declarat Daniel Ioniță în care emisiunii electorale al cărui invitat a fost. (video)
Daniel Ioniță candidează pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Câmpina și consideră că la alegerile din 27 septembrie va obține un rezultat mult mai bun decât cel din urmă cu patru ani, această idee fiind valabilă și pentru candidații la Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune. "Înființarea acestui partid a pornit de la ideea de a veni în fața electoratului cu oameni bine pregătiți din punct de vedere al administrației locale. Oameni școliți în administrație locală. Eu am absolvit anul trecut a doua facultate, cea de Administrație Publică Locală. Noi credem că a venit vremea ca funcția de primar să fie ocupată de un om pregătit pentru această funcție. După 30 de ani, e timpul ca primarul să aibă studii în administrație locală, să fie ales după acest criteriu, nu doar cel al notorietății", consideră Daniel Ioniță.
Despre cei opt ani petrecuți în administrația publică în calitate de consilier local, despre plecarea sa din CL Câmpina, la finalul anului trecut, despre planurile privind campania electorală, despre tinerii candidați de pe lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Local, dar și despre unele probleme ale Câmpinei de astăzi, despre toate acestea puteți afla urmărind emisiunea cu Daniel Ioniță.


14 Aug 2020 10:43 6442 vizualizari



Comentarii






  • 14.08.2020 17:35 Nour Mariana Felicitari le meritați pe deplin este meritul dv
1216 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1551 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
630 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2043 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV