Daniel Ioniță, președinte executiv Prahova în Acțiune: "Într-un partid local, nu se dau ordine de la centru și nu ți se impune cum să votezi!"

Politică (Categoria articolului)

Prahova în Acțiune este primul partid local constituit în Prahova, partid local însemnând faptul că nu are reprezentare la nivel național, ci, automat, doar în județul în care a fost constituit. Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

"Am ales Prahova în Acțiune, adică un partid local, pentru a nu mai avea de-a face cu presiunea care exercită de la centru în teritoriu într-un partid cu reprezentare națională. Știți că la nivel central se fac anumite înțelegeri între partide și esti obligat, la un moment dat, să urmezi calea partidului, chiar dacă ești sau nu de acord, chiar dacă este spre binele sau nu al urbei în care trăiești", ne-a declarat Daniel Ioniță în care emisiunii electorale al cărui invitat a fost. (video)
Daniel Ioniță candidează pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Câmpina și consideră că la alegerile din 27 septembrie va obține un rezultat mult mai bun decât cel din urmă cu patru ani, această idee fiind valabilă și pentru candidații la Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune. "Înființarea acestui partid a pornit de la ideea de a veni în fața electoratului cu oameni bine pregătiți din punct de vedere al administrației locale. Oameni școliți în administrație locală. Eu am absolvit anul trecut a doua facultate, cea de Administrație Publică Locală. Noi credem că a venit vremea ca funcția de primar să fie ocupată de un om pregătit pentru această funcție. După 30 de ani, e timpul ca primarul să aibă studii în administrație locală, să fie ales după acest criteriu, nu doar cel al notorietății", consideră Daniel Ioniță.
Despre cei opt ani petrecuți în administrația publică în calitate de consilier local, despre plecarea sa din CL Câmpina, la finalul anului trecut, despre planurile privind campania electorală, despre tinerii candidați de pe lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Local, dar și despre unele probleme ale Câmpinei de astăzi, despre toate acestea puteți afla urmărind emisiunea cu Daniel Ioniță.

4407 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nour Mariana 14.08.2020 17:35 Felicitari le meritați pe deplin este meritul dv

Politică

194 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

73 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

2338 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

537 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.