Daniel Ioniță, președinte executiv Prahova în Acțiune: "Într-un partid local, nu se dau ordine de la centru și nu ți se impune cum să votezi!"

Politică (Categoria articolului)

Prahova în Acțiune este primul partid local constituit în Prahova, partid local însemnând faptul că nu are reprezentare la nivel național, ci, automat, doar în județul în care a fost constituit. Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

"Am ales Prahova în Acțiune, adică un partid local, pentru a nu mai avea de-a face cu presiunea care exercită de la centru în teritoriu într-un partid cu reprezentare națională. Știți că la nivel central se fac anumite înțelegeri între partide și esti obligat, la un moment dat, să urmezi calea partidului, chiar dacă ești sau nu de acord, chiar dacă este spre binele sau nu al urbei în care trăiești", ne-a declarat Daniel Ioniță în care emisiunii electorale al cărui invitat a fost. (video)
Daniel Ioniță candidează pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Câmpina și consideră că la alegerile din 27 septembrie va obține un rezultat mult mai bun decât cel din urmă cu patru ani, această idee fiind valabilă și pentru candidații la Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune. "Înființarea acestui partid a pornit de la ideea de a veni în fața electoratului cu oameni bine pregătiți din punct de vedere al administrației locale. Oameni școliți în administrație locală. Eu am absolvit anul trecut a doua facultate, cea de Administrație Publică Locală. Noi credem că a venit vremea ca funcția de primar să fie ocupată de un om pregătit pentru această funcție. După 30 de ani, e timpul ca primarul să aibă studii în administrație locală, să fie ales după acest criteriu, nu doar cel al notorietății", consideră Daniel Ioniță.
Despre cei opt ani petrecuți în administrația publică în calitate de consilier local, despre plecarea sa din CL Câmpina, la finalul anului trecut, despre planurile privind campania electorală, despre tinerii candidați de pe lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Local, dar și despre unele probleme ale Câmpinei de astăzi, despre toate acestea puteți afla urmărind emisiunea cu Daniel Ioniță.

5278 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nour Mariana 14.08.2020 17:35 Felicitari le meritați pe deplin este meritul dv

Politică

4759 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2448 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

625 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2173 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!