Daniel Ioniță, președinte executiv Prahova în Acțiune: "Într-un partid local, nu se dau ordine de la centru și nu ți se impune cum să votezi!"

Politică (Categoria articolului)

Prahova în Acțiune este primul partid local constituit în Prahova, partid local însemnând faptul că nu are reprezentare la nivel național, ci, automat, doar în județul în care a fost constituit. Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

"Am ales Prahova în Acțiune, adică un partid local, pentru a nu mai avea de-a face cu presiunea care exercită de la centru în teritoriu într-un partid cu reprezentare națională. Știți că la nivel central se fac anumite înțelegeri între partide și esti obligat, la un moment dat, să urmezi calea partidului, chiar dacă ești sau nu de acord, chiar dacă este spre binele sau nu al urbei în care trăiești", ne-a declarat Daniel Ioniță în care emisiunii electorale al cărui invitat a fost. (video)
Daniel Ioniță candidează pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Câmpina și consideră că la alegerile din 27 septembrie va obține un rezultat mult mai bun decât cel din urmă cu patru ani, această idee fiind valabilă și pentru candidații la Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune. "Înființarea acestui partid a pornit de la ideea de a veni în fața electoratului cu oameni bine pregătiți din punct de vedere al administrației locale. Oameni școliți în administrație locală. Eu am absolvit anul trecut a doua facultate, cea de Administrație Publică Locală. Noi credem că a venit vremea ca funcția de primar să fie ocupată de un om pregătit pentru această funcție. După 30 de ani, e timpul ca primarul să aibă studii în administrație locală, să fie ales după acest criteriu, nu doar cel al notorietății", consideră Daniel Ioniță.
Despre cei opt ani petrecuți în administrația publică în calitate de consilier local, despre plecarea sa din CL Câmpina, la finalul anului trecut, despre planurile privind campania electorală, despre tinerii candidați de pe lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Local, dar și despre unele probleme ale Câmpinei de astăzi, despre toate acestea puteți afla urmărind emisiunea cu Daniel Ioniță.

5877 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nour Mariana 14.08.2020 17:35 Felicitari le meritați pe deplin este meritul dv

Politică

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2409 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.