CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Marius Anghelescu explică de ce nu a votat proiectul privind realizarea de stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

- Actualitate -

Consilierul Marius Anghelescu explică de ce nu a votat proiectul privind realizarea de stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

CâmpinaTV.ro v-a informat că, în cadrul unei ședințe extraordinare de vineri, 27 octombrie 2023, Consiliul Local Câmpina a aprobat mai multe documentații pentru un proiect de realizare a unor stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Tot atunci am scris că toți consilierii prezenți la acea ședință au votat în favoarea proiectului, cu excepția lui Marius Anghelescu, care s-a abținut. Consilierul PMP ne-a transmis un comunicat de presă în care își explică poziția, comunicat pe care îl redăm în continuare.
”În ședința extraordinară din data de 27 octombrie 2023 s-a supus aprobării Consiliului Local proiectul de hotărâre aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea proiectului Stații de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Câmpina. În calitate de consilier local, la acest proiect m-am abținut de la vot, din mai multe motive. Astfel, valoarea cu care ar trebui să contribuim de la bugetul local era destul de mare - aproape 150.000 lei. Această valoare a crescut substanțial în urma unui amendament, conform unui deviz al Electrica, valoarea contribuției de la bugetul local ajungând la aproape 650.000 lei. Chiar dacă știu că vehiculele electrice au un viitor promițător, totuși, am considerat, mai ales în condițiile de austeritate anunțate și la nivel național, că nu este momentul oportun unei astfel de investiții, cu o asemenea contribuție de la bugetul local. În plus, aceste stații vor genera cheltuieli în exploatarea lor, cheltuieli pe care nu sunt sigur că bugetul local și le poate permite în momentul de față. Din aceste considerente, am decis să mă abțin de la vot la proiectul aflat în discuție”, se arată în comunicatul de presă transmis de consilierul local PMP Marius Anghelescu.


31 Oct 2023 14:11 2202 vizualizari


Comentarii






473 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1701 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2560 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1656 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV