CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD, oprește-te! E deja prea mult, prea urât, prea trist și mult prea josnic!

- Editorial -

PSD, oprește-te! E deja prea mult, prea urât, prea trist și mult prea josnic!

După ce am asistat la un derapaj de-a dreptul înfricoșător al lui Liviu Dragnea, care și-a adunat "brigăzile albe" pentru a curăța țara de "șobolani", ceea ce a urmat mi se pare de-a dreptul sinistru. Mai întâi, aflu de la Antena 3 că acolo, în Piața Victoriei, sâmbătă seara, s-a aflat România. Că aceea este România și nu alta! Deci noi, cei care nu am fost acolo, NU suntem România! În aceeași seară, tot la Antena 3, același Dragnea spune despre mitingul PSD că "a fost o reușită mai mare decât succesul Simonei Halep", lucru care m-a iritat îngrozitor. Iar acum, după modelul șefului suprem, mai multe organizații PSD din țară promovează o manipulare ordinară - nu, nu Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, ci Simona Halep. PSD, oprește-te! E prea mult!

Nu am făcut parte niciodată dintr-un partid și nu am făcut niciodată politică. Dar de mai bine de 20 de ani sunt pe lângă ei, pe lângă politicieni, pentru că asta e mi-e meseria. Îi cunosc foarte bine. Dar ceea ce se întâmplă acum nici politică nu se mai poate numi. Un asemenea discurs al urii cum a fost cel al lui Dragnea, la mitingul de sâmbătă, nu cred că am auzit vreodată. Amenințări precum cele ale lui Dragnea nici nu aș fi conceput că le va rosti vreodată un lider de partid din țara mea. Iar apoi au venit aceste manipulări mizerabile ale primarului Capitalei și ale organizațiilor PSD. Gabi Firea, cum că a fost huiduită de aparatul sorosist de propagandă, iar organizațiile PSD, cum că, de fapt, Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională. Până unde pot merge acești oameni? Se poate și mai departe de atât? Se poate și mai rău?
Avem și noi atât de rar o bucurie mare, ni se întâmplă atât de rar să plângem de fericire, sunt atât de puține momentele în care ne mai mândrim cu țara noastră... Minunea asta de fată care a câștigat la Roland Garros ni le-a oferit pe toate, o bucurie mare, lacrimi de fericire, mândrie. Și vine acest PSD mizerabil să păteze bucuria, fericirea, mândria de a fi român. Vine acest PSD fără rușine, fără onoare, fără nimic, după ce mai întâi a încercat să se pună deasupra victoriei de la Paris (prin laudele lui Dragnea, legate de miting), apoi să se asocieze cu performanța Simonei Halep (printr-o Gabi Firea jenantă, rea, mincinoasă), apoi să manipuleze ordinar prin acele postări ale organizațiilor din Giurgiu, Tulcea, Mehedinți, Constanța și altele. Da, Constanța, orașul natal al numărului 1 mondial în tenis... 
E prea mult, prea urât, prea trist și prea josnic! Iar noi sunt mult prea proști dacă acceptăm așa ceva!
(Cristina Vochin Neculai)

Sursă foto - Mediafax


13 Jun 2018 12:03 10263 vizualizari



Comentarii






  • 12.09.2018 15:10 Diss Vina pentru derapajele evidende ale ... din psd apartine si presei care ii acorda mult prea mare atentie acestui ... (dragnea) care a ajuns sa calce in picioare totul.Apoi despre presedintele tarii ce sa mai zic?Somn usor si vacanta placuta!
  • 13.06.2018 21:21 Vasie Badiu Dragi prieteni, NU PSD este vinovat de acest lucru. Noi ca cetateni ai acestei tari prin ignoranta si absenta la vot am generat un astfel de monstru care nu reprezinta Romania. Cred in partide puternice si cred ca la urmatoarele alegeri sa avem partide puternice cu care Romania sa se mandreasca. Domnul Dragnea se lauda cu cel mai mare partid social democrat din Europa dar nu stie ca lumea civilizata se indreata acum spe MERITOCRATIE. Ca om care peste o luna are 72 de ani, ma rog la Dumnezeu sa-mi dea si mie sansa sa traiesc in MERITOCRATIA macar cativa ani. Va iubesc mult si doresc sa ne intalnim la vot bine informati despre candidati. Trebuie ca presa sa-i demaste pe acei care continua sa distruga performanta si tot ce e mai frumos in acesta tara.
  • 13.06.2018 15:20 Dottore Pe tema huiduielilor se poate discuta... a fost bine, nu a fost bine. Dar reacția omului politic Firea și a partidului pe care îl reprezintă demonstrează ca politicienii nu au învățat nimic din lecția Udrea - Gala Bute și ca liderii PSD sunt bolnavi de paranoia!
  • 13.06.2018 14:45 Mihay Partid de comuniști! Ce pretenții poți vrea de la ei?! Au făcut atâta rău țării asteia! Nenorocirea e ca au pus mâna pe tot și nu știu cum vor mai putea fi îndepărtați de la putere!
2311 vizualizari 05 Jan 2024 11:33

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
1980 vizualizari 31 Dec 2023 10:44

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1592 vizualizari 14 Dec 2023 20:38

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
4270 vizualizari 08 Apr 2023 15:00

De ce nu ar trebui publicate și, implicit, încurajate acte de teribilism de genul celui întâmplat la școala din Pietriceaua?

De câteva zile face vâlvă la nivel național o înregistrare video cu niște copii teribiliști de la școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu, copii care au făcut gesturi osbcene și o întreaga scenă demnă de un club de noapte la adresa profesoarei lor de limba engleză.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV