CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Alin Moldoveanu: ”Niciodată nu-i voi îndatora pe câmpineni cu un nou credit!”

- Actualitate -

În cadrul dezbaterii publice privind bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, răspunzând unei întrebări a președintelui Asociației pentru Câmpina, Marian Nistor, primarul municipiului, Alin Moldoveanu, a vorbit despre creditele bancare ale administrației locale.

”Banii din credit s-au dus și se vor duce în continuare în investiții și îi folosim pentru cofinanțarea lucrărilor din fonduri europene. Politica mea în calitate de primar ales este să nu îndatorez mai rău câmpinenii, deci, în mandatul meu, eu personal nu o să vin niciodată în fața Consililui Local să cer aprobare fie să măresc creditul, fie să fac alt credit. De asemenea, nu o să vin niciodată în fața Consiliului Local la vreo rectificare bugetară sau la începutul vreunui an să cheltui bani pentru o firmă care să-mi ia creditul, așa cum s-a întâmplat în trecut, și să nu se ia creditul, dar să se facă jumătate din plată către firma respectivă”, a spus primarul Alin Moldoveanu. 
Marian Nistor a insistat: ”Înțeleg că, având în vedere structura bugetului, din venituri proprii, fără acest credit nu ați fi reușit să asigurați confinanțarea pentru proiectele europene”.
”Asta e o supoziție a dumneavoastră. Eu nu sunt Nostradamus să-mi dau cu părerea, eu m-am gândit doar la investiții și cum să aduc cât mai mulți bani la bugetul local pentru dezvoltare. S-a demonstrat că salvarea municipiului Câmpina o reprezintă, ceea ce am spus de la începutul mandatului, fondurile europene ”, a afirmat Alin Moldoveanu.
În proiectul de buget pentru acest an al municipiului Câmpina, suma totală alocată pentru rambursarea creditelor din mandatele precedente este de 6,7 milioane lei, cu mult peste ceea ce s-a plătit anii anteriori - 3,1 milioane lei în anul 2021 și 4,7 milioane lei în anul 2022.


28 Jan 2023 13:37 4620 vizualizari


Comentarii


  • 28.01.2023 18:43 Amelia Never say never! Si e firesc sa creasca suma de rambursat daca a crescut suma utilizata din credit.Nu stiu ce maturitate are/au creditul/creditele contractate de primarie , dar cu siguranta , daca nu ar fi fost contractate, primaria nu ar fi avut sumele necesare cofinantarii investitiilor cu fonduri europene, deoarece nici un proiect nu se finantaza integral din fonduri externe si in plus nici toate cheltuielile nu sunt eligibile. Dar, na , primarul pe de o parte nu stapaneste domeniul, pe de alta parte vorbeste pentru votantii lui, aia ademeniti cu vorbe dulci si cu hartii roz
959 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1103 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1295 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1008 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV