Reprezentanții echipei de fotbal Triumf Poiana Câmpina au oferit pachete cu alimente pentru 30 de familii cu posibilități financiare reduse

Social (Categoria articolului)

Gesturile frumoase pot veni și din partea unor grupări mici, cum este echipa de fotbal Triumf Poiana Câmpina, care activează în Superliga B Prahova. Din partea acestei echipe au fost oferite pachete cu alimente pentru 30 de familii nevoiașe din comună, acum, în pragul Sărbătorilor Pascale.

Reprezentanții echipei din Poiana Câmpina, Laurențiu Achim și Marius Achelăriței, au contribuit la realizarea pachetelor consistente, pe care le-au oferit în numele echipei de fotbal (pe care au înființat-o și o conduc). Pachetele conțin alimente de strictă necesitate, de la cartofi și ceapă uscată la zahăr și orez, un carton cu ouă, salată, ceapă verde și ridichi, dar și dulciuri pentru copii. Gestul a venit atât pe fondul problemelor cauzate de pandemia de coronavirus, dar și ca un dar de suflet înaintea Sărbătorilor Pascale, reprezentanții Triumf Poiana Câmpina mergând la familiile respective chiar în Sâmbăta lui Lazăt, adică în ziua premergătoare Floriilor. Un gest frumos, de apreciat, care merită menționat și care ar putea fi urmat și de alte gesturi asemmănătoare din partea celor care doresc și își permit să ajute familiile cu probleme materiale.

4700 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1610 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

828 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.