Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Roberto Opatchi a fost portar, iar în cariera sa de jucător a evoluat și la Poiana Câmpina, dar și la alte echipe, ajungând inclusiv la Steaua, în vestiarul căreia a intrat odată cu... Hagi. După încheierea carierei sportive a devenit antrenor, având mai multe echipe și mai multe performanțe în CV-ul său. În prezent, de la înființarea CS Câmpina, este antrenor al unei grupe de juniori de la clubul municipalității.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu antrenorul Roberto Opatchi veși afla lucruri interesante și, poate, inedite - când a pus prima oară o pereche de mănuși de portar în mâini și cine i le-a cumpărat, care sunt cele mai frumoase amintiri din cariera de jucător, precum și din cea de antrenor, ce alt post ar fi vrut să joace, dar și ce alt sport i-ar fi plăcut să facă, dacă nu ar fi existat fotbalul. De asemenea, veți afla ce materii îi plăceau la școală, dar și ce face în timpul liber, precum și preferințele sale în diverse domenii. Veți mai afla unde a petrecut cea mai frumoasă vacanță, în ce oraș își dorește să ajungă, dar și răspunsul absolut surprinzător la întrebarea ”care a fost cel mai extravagant lucru făcut în viață?”
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu antrenorul Roberto Opatchi, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

 

 
1660 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2481 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1026 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.