CONTACT

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Roberto Opatchi a fost portar, iar în cariera sa de jucător a evoluat și la Poiana Câmpina, dar și la alte echipe, ajungând inclusiv la Steaua, în vestiarul căreia a intrat odată cu... Hagi. După încheierea carierei sportive a devenit antrenor, având mai multe echipe și mai multe performanțe în CV-ul său. În prezent, de la înființarea CS Câmpina, este antrenor al unei grupe de juniori de la clubul municipalității.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu antrenorul Roberto Opatchi veși afla lucruri interesante și, poate, inedite - când a pus prima oară o pereche de mănuși de portar în mâini și cine i le-a cumpărat, care sunt cele mai frumoase amintiri din cariera de jucător, precum și din cea de antrenor, ce alt post ar fi vrut să joace, dar și ce alt sport i-ar fi plăcut să facă, dacă nu ar fi existat fotbalul. De asemenea, veți afla ce materii îi plăceau la școală, dar și ce face în timpul liber, precum și preferințele sale în diverse domenii. Veți mai afla unde a petrecut cea mai frumoasă vacanță, în ce oraș își dorește să ajungă, dar și răspunsul absolut surprinzător la întrebarea ”care a fost cel mai extravagant lucru făcut în viață?”
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu antrenorul Roberto Opatchi, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

 

 

06 Sep 2023 20:05 2540 vizualizari


Comentarii






1709 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1689 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2250 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2374 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV