Târgul cu Bunătăți a încheiat Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”, din Câmpina
Social (Categoria articolului)
La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina a avut loc în aceste zile proiectul ”Lasă-mi toamnă pomii verzi”, în cadrul căruia s-au desfășurat mai multe acțiuni, totul culminând cu Târgul cu Bunătăți, care a avut loc luni, 21 noiembrie 2022, chiar pe holurile școlii. Și trebuie să spunem că a fost o adevărată desfășurare de forțe, cu implicare totală din partea copiilor, cadrelor didactice, părinților.
În activități au fost angrenați toți copiii, atât din ciclul pre-primar (grădiniță), din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial.
Târgul cu Bunătăți a fost mai mult rodul dorinței cadrelor didactice de a implica elevii și părinții și în astfel de acțiuni, cu o semnificativă componentă umanitară. Copiii și părinții s-au întrecut în produse care mai de care mai atractive - fie că a fost vorba de prăjituri, fie că a fost vorba de zacuscă sau gem de diverse tipuri, dar și desene, picturi și tricotaje. De asemenea, nu au lipsit momentele artistice oferite de cei mici.
”Proiectul nostru se numește Lasă-mi toamnă pomii verzi, iar prima activitate a fost Fantezii de toamnă, apoi Ce pot face două mâini dibace și a treia activitate, cea de luni, Târgul cu Bunătăți. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie și ne-am dorit să implicăm și părinții pentru a vedea ce impact are, inclusiv asupra comunității”, ne-a declarat prof. Cristina Badea, unul dintre organizatorii proiectului.
”Ne-am dorit să implicăm toți elevii în acest proiect, mai ales că elevii de clasa a VIII-a au ca materie și Educația financiară, iar pentru ei a putut fi un bun exercițiu ca în funcție de munca lor să stabilească suma pe care o cer. Cu toții, inclusiv cei de la grădiniță, au înțeles că trebuie să strângem câți mai mulți bănuți, pentru că acest proiect are și o componentă umanitară, urmând ca la finalizarea să utilizăm bănuții într-un scop umanitar, îi vom dona cu ocazia Sărbătorilor de iarnă”, a mai adăugat prof. Ana State, de asemenea, unul dintre organizatorii proiectului.
Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" ne-a obișnuit cu proiecte frumoase, în care se pune mult suflet și pentru care toți cei implicați merită felicitați!
Comentarii
- 22.11.2022 12:11 Felicitări tuturor!👏👏👏
Social

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu
Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume
"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.
Alte stiri recente

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans
1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor
În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.