Târgul cu Bunătăți a încheiat Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”, din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina a avut loc în aceste zile proiectul ”Lasă-mi toamnă pomii verzi”, în cadrul căruia s-au desfășurat mai multe acțiuni, totul culminând cu Târgul cu Bunătăți, care a avut loc luni, 21 noiembrie 2022, chiar pe holurile școlii. Și trebuie să spunem că a fost o adevărată desfășurare de forțe, cu implicare totală din partea copiilor, cadrelor didactice, părinților.

În activități au fost angrenați toți copiii, atât din ciclul pre-primar (grădiniță), din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial.
Târgul cu Bunătăți a fost mai mult rodul dorinței cadrelor didactice de a implica elevii și părinții și în astfel de acțiuni, cu o semnificativă componentă umanitară. Copiii și părinții s-au întrecut în produse care mai de care mai atractive - fie că a fost vorba de prăjituri, fie că a fost vorba de zacuscă sau gem de diverse tipuri, dar și desene, picturi și tricotaje. De asemenea, nu au lipsit momentele artistice oferite de cei mici.
”Proiectul nostru se numește Lasă-mi toamnă pomii verzi, iar prima activitate a fost Fantezii de toamnă, apoi Ce pot face două mâini dibace și a treia activitate, cea de luni, Târgul cu Bunătăți. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie și ne-am dorit să implicăm și părinții pentru a vedea ce impact are, inclusiv asupra comunității”, ne-a declarat prof. Cristina Badea, unul dintre organizatorii proiectului.
”Ne-am dorit să implicăm toți elevii în acest proiect, mai ales că elevii de clasa a VIII-a au ca materie și Educația financiară, iar pentru ei a putut fi un bun exercițiu ca în funcție de munca lor să stabilească suma pe care o cer. Cu toții, inclusiv cei de la grădiniță, au înțeles că trebuie să strângem câți mai mulți bănuți, pentru că acest proiect are și o componentă umanitară, urmând ca la finalizarea să utilizăm bănuții într-un scop umanitar, îi vom dona cu ocazia Sărbătorilor de iarnă”, a mai adăugat prof. Ana State, de asemenea, unul dintre organizatorii proiectului.
Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" ne-a obișnuit cu proiecte frumoase, în care se pune mult suflet și pentru care toți cei implicați merită felicitați!

3825 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 22.11.2022 12:11 Felicitări tuturor!👏👏👏

Social

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

2951 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

1982 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.