Târgul cu Bunătăți a încheiat Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”, din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina a avut loc în aceste zile proiectul ”Lasă-mi toamnă pomii verzi”, în cadrul căruia s-au desfășurat mai multe acțiuni, totul culminând cu Târgul cu Bunătăți, care a avut loc luni, 21 noiembrie 2022, chiar pe holurile școlii. Și trebuie să spunem că a fost o adevărată desfășurare de forțe, cu implicare totală din partea copiilor, cadrelor didactice, părinților.

În activități au fost angrenați toți copiii, atât din ciclul pre-primar (grădiniță), din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial.
Târgul cu Bunătăți a fost mai mult rodul dorinței cadrelor didactice de a implica elevii și părinții și în astfel de acțiuni, cu o semnificativă componentă umanitară. Copiii și părinții s-au întrecut în produse care mai de care mai atractive - fie că a fost vorba de prăjituri, fie că a fost vorba de zacuscă sau gem de diverse tipuri, dar și desene, picturi și tricotaje. De asemenea, nu au lipsit momentele artistice oferite de cei mici.
”Proiectul nostru se numește Lasă-mi toamnă pomii verzi, iar prima activitate a fost Fantezii de toamnă, apoi Ce pot face două mâini dibace și a treia activitate, cea de luni, Târgul cu Bunătăți. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie și ne-am dorit să implicăm și părinții pentru a vedea ce impact are, inclusiv asupra comunității”, ne-a declarat prof. Cristina Badea, unul dintre organizatorii proiectului.
”Ne-am dorit să implicăm toți elevii în acest proiect, mai ales că elevii de clasa a VIII-a au ca materie și Educația financiară, iar pentru ei a putut fi un bun exercițiu ca în funcție de munca lor să stabilească suma pe care o cer. Cu toții, inclusiv cei de la grădiniță, au înțeles că trebuie să strângem câți mai mulți bănuți, pentru că acest proiect are și o componentă umanitară, urmând ca la finalizarea să utilizăm bănuții într-un scop umanitar, îi vom dona cu ocazia Sărbătorilor de iarnă”, a mai adăugat prof. Ana State, de asemenea, unul dintre organizatorii proiectului.
Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" ne-a obișnuit cu proiecte frumoase, în care se pune mult suflet și pentru care toți cei implicați merită felicitați!

4551 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 22.11.2022 12:11 Felicitări tuturor!👏👏👏

Social

1679 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

1703 vizualizari
07 apr. 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

1 comentarii

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.