CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Târgul cu Bunătăți a încheiat Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”, din Câmpina

- Social -

Târgul cu Bunătăți a încheiat Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza”, din Câmpina

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina a avut loc în aceste zile proiectul ”Lasă-mi toamnă pomii verzi”, în cadrul căruia s-au desfășurat mai multe acțiuni, totul culminând cu Târgul cu Bunătăți, care a avut loc luni, 21 noiembrie 2022, chiar pe holurile școlii. Și trebuie să spunem că a fost o adevărată desfășurare de forțe, cu implicare totală din partea copiilor, cadrelor didactice, părinților.

În activități au fost angrenați toți copiii, atât din ciclul pre-primar (grădiniță), din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial.
Târgul cu Bunătăți a fost mai mult rodul dorinței cadrelor didactice de a implica elevii și părinții și în astfel de acțiuni, cu o semnificativă componentă umanitară. Copiii și părinții s-au întrecut în produse care mai de care mai atractive - fie că a fost vorba de prăjituri, fie că a fost vorba de zacuscă sau gem de diverse tipuri, dar și desene, picturi și tricotaje. De asemenea, nu au lipsit momentele artistice oferite de cei mici.
”Proiectul nostru se numește Lasă-mi toamnă pomii verzi, iar prima activitate a fost Fantezii de toamnă, apoi Ce pot face două mâini dibace și a treia activitate, cea de luni, Târgul cu Bunătăți. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie și ne-am dorit să implicăm și părinții pentru a vedea ce impact are, inclusiv asupra comunității”, ne-a declarat prof. Cristina Badea, unul dintre organizatorii proiectului.
”Ne-am dorit să implicăm toți elevii în acest proiect, mai ales că elevii de clasa a VIII-a au ca materie și Educația financiară, iar pentru ei a putut fi un bun exercițiu ca în funcție de munca lor să stabilească suma pe care o cer. Cu toții, inclusiv cei de la grădiniță, au înțeles că trebuie să strângem câți mai mulți bănuți, pentru că acest proiect are și o componentă umanitară, urmând ca la finalizarea să utilizăm bănuții într-un scop umanitar, îi vom dona cu ocazia Sărbătorilor de iarnă”, a mai adăugat prof. Ana State, de asemenea, unul dintre organizatorii proiectului.
Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" ne-a obișnuit cu proiecte frumoase, în care se pune mult suflet și pentru care toți cei implicați merită felicitați!


21 Nov 2022 20:31 4560 vizualizari



Comentarii






  • 22.11.2022 12:11 diss Felicitări tuturor!👏👏👏
1564 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1641 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
873 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV