Școlile din Poiana Câmpina, Bănești, Măgureni, Provița de Sus, Talea și Scorțeni trec din SCENARIUL VERDE de desfășurare a cursurilor în SCENARIUL GALBEN

Social (Categoria articolului)

Întrunit vineri, 9 octombrie 2020, în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova  a decis ca începând de luni, 12 octombrie, mai multe unități de învățământ din județ să treacă din SCENARIUL VERDE desfășurare a cursurilor, în SCENARIUL GALBEN, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus. SCENARIUL GALBEN înseamnă participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenirea parțială, prin rotație de 1-2 săptămâni, a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Printre unitățile de învățământ unde se schimbă scenariul de desfășurare a cursurilor se numără și unele din localitățile aflate în vecinătatea municipiului Câmpina. Este vorba despre:
- Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, cu structurile subordonate (cele două grădinițe din localitate)
- Școala Gimnazială "Ioan Duhovnicul" din Bănești, cu structurile subordonate
- Școala Gimnazială "Mitropolit Pimen Georgescu" din Provița de Sus, cu structurile subordonate
- școlile gimnaziale din Măgureni, Talea și Scorțeni, cu structurile subordonate
Măsurile de limitare a impactului riscului răspândirii infecțiilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 vor fi actualizate ori de câte ori situația o impune, după cum precizează Prefectura Prahova.

Citiți și: Scenarii schimbate pentru mai multe unități de învățământ din Câmpina, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus

8331 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1086 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4719 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

147 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

367 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.