CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Scurt și la... subiect, cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Cătălin Duță a fost multiplu campion național la motocros, vârful carierei sale fiind între anii 1993-1997, când a câștigat cam tot ce se putea câștiga. A fost legitimat la Poiana Câmpina, apoi la Steaua București, iar după 1990 și-a înființat propriul său club, primul club privat de motocros din România - Lido Câmpina, club care funcționează și în prezent. După retragerea din activitate a fost antrenor al Naționalei de motocros și a ocupat diverse poziții în conducerea federației de specialitate, în prezent fiind președintele Comisiei de Motocros și vicepreședinte al Federației Române de Motociclism.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță, veți afla, printre altele, ce l-a atras către motocros, de la ce vârstă a urcat pe motocicletă, dar și ce alt sport ar fi făcut dacă nu exista motocrosul, prilej cu care veți afla că marele campion s-a pregătit timp de o iarnă pentru... bob, dar o vizită a lui Ceaușescu la Sinaia i-a stopat o eventuală carieră în acest sport. De asemenea, veți mai afla care a fost cel mai bun sfat primit în viață, ce pasiuni are, ce filme și ce muzică preferă, dar și cum vede viitorul motocrosului, inclusiv la Câmpina.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Daniel Ioniță, președinte executiv al Partidului România în Acțiune
Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina


12 Jun 2023 18:11 6631 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1945 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1786 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2333 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2464 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV