Scurt și la... subiect, cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Cătălin Duță a fost multiplu campion național la motocros, vârful carierei sale fiind între anii 1993-1997, când a câștigat cam tot ce se putea câștiga. A fost legitimat la Poiana Câmpina, apoi la Steaua București, iar după 1990 și-a înființat propriul său club, primul club privat de motocros din România - Lido Câmpina, club care funcționează și în prezent. După retragerea din activitate a fost antrenor al Naționalei de motocros și a ocupat diverse poziții în conducerea federației de specialitate, în prezent fiind președintele Comisiei de Motocros și vicepreședinte al Federației Române de Motociclism.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță, veți afla, printre altele, ce l-a atras către motocros, de la ce vârstă a urcat pe motocicletă, dar și ce alt sport ar fi făcut dacă nu exista motocrosul, prilej cu care veți afla că marele campion s-a pregătit timp de o iarnă pentru... bob, dar o vizită a lui Ceaușescu la Sinaia i-a stopat o eventuală carieră în acest sport. De asemenea, veți mai afla care a fost cel mai bun sfat primit în viață, ce pasiuni are, ce filme și ce muzică preferă, dar și cum vede viitorul motocrosului, inclusiv la Câmpina.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu multiplul campion național la motocros, Cătălin Duță, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Daniel Ioniță, președinte executiv al Partidului România în Acțiune
Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

5879 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

1698 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2531 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.