Unul dintre cei mai buni diabetologi din țară, dr. Alexandru Barnea, oferă consultații în cadrul Policlinicii SanConfind

Sănătate (Categoria articolului)

La Policlinica SanConfind din Câmpina ("Casa cu lei" de lângă Colegiul Forestier) s-a deschis de curând un cabinet de diabetologie, în cadrul căruia consultațiile sunt asigurate de medic primar Alexandru Barnea, unul dintre cei mai buni specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice. Diabetul este o tulburare a metabolismului, o boală declanșată atunci când valorile glucozei din sânge cresc peste limitele normale. "Este esențial ca pacientul să-și controleze bine boala!", spune dr. Alexandru Barnea, care consideră că echipa formată din pacient, medic și asistent medical poate lupta cu această boală deloc ușoară.

Numărul bolnavilor de diabet a crescut mult în ultimii ani și, din păcate, tot mai mulți copii și tineri sunt diagnosticați cu diabet. "De multe ori, pacientul află întâmplător că are diabet, în timpul unor internări sau atunci când i se fac diverse analize pentru altă boală. Dacă la diabetul de tip I simptomele sunt ceva mai clare - sete intensă, urinare intensă, foame permanentă, la diabetul de tip II e altă situație și de aceea e bine ca oamenii să-și controleze periodic glicemia. Mai ales dacă au rude cu diabet în familie. După un prim consult în care bolnavului i se explică tot ce înseamnă această boală și ce metode terapeutice trebuie să urmeze, este foarte important ca persoana respectivă să fie monitorizată, să se prezinte la consultații, să urmeze tratamentul, cu atât mai mult cu cât diabetul poate produce o serie de complicații", ne-a declarat dr. Alexandru Barnea. (video)
Persoanele interesate de informații suplimentare sau care doresc să se programeze la consult pot suna la Cabinetul de diabetologie - 0372.327.440. Prețul unei consultații este 100 lei, iar cabinetul este deschis după-amiaza. (P)

14226 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pacuretu 24.06.2020 16:12 Bună ziua, Doresc programare la cabinetul dumneavoastră? Cu respect
  • Bratu vasile 01.06.2021 12:00 Doresc programare la cabinetul dumneavoastră după ora 17,30

Sănătate

1682 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2165 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.