Incendiu la containerele de colectare selectivă de pe Strada Energiei, din Câmpina. O mașină din apropiere a fost și ea avariată

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Energiei, în apropierea blocului P1, la intersecția cu Strada Schelelor, la containerele de colectare selectivă a izbuncit un incendiu, mai mulți locuitori din apropiere afirmând că acesta a apărut imediat după ce în zona respectivă s-au aruncat mai multe petarde.

Un echipaj de stingere al pompierilor din cadrul ISU Prahova - Detașamentul Câmpina a intervenit de urgență, dar a fost avariat și un autoturism, parcat chiar în apropierea containerelor care au luat foc. De altfel, reprezentanții Poliției Locale, sosiți primii la fața locului, după ce și-au golit extinctoarele auto încercând să stingă incendiul sau măcar să-l controleze până la sosirea pompierilor, împreună cu mai mulți cetățeni, au îndepărtat o parte dintre autovehiculele parcate în zonă, atât pentru a permite accesul pompierilor, cât și pentru a preîntâmpina alte evenimente nedorite.
Primele cercetări au arătat că focul a început din interiorul unui container de colectare selectivă, ceea ce vine în sprijinul variantei că o petardă aruncată în mod iresponsabil ar fi cauza care a dus la declanșarea acest incendiu și la avarierea autoturismului. Cercetările continuă. Vom reveni.

7433 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • spawn 02.01.2021 17:50 Ai naibii .... Desi au fost interzise tot au reusit sa faca rost. Trebuiesc controale mai amanuntite.
  • i i 06.01.2021 23:52 masina afost parcata regulamentar ??

Actualitate

1621 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

789 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

0 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

7 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.