Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.

1. Șef secție confecții montaj
Cerințe: studii superioare tehnice, experiență în domeniu minim 2 ani, cunoștințe de MS Office (Excel, Word) și Autocad, capacitate de întelegere a proiectelor tehnice de confecții montaj, bune abilități de comunicare, relaționare, de coordonare a personalului din subordine și a activității de producție.
Obiective:
- să asigure întregul proces tehnologic de producție în vederea realizării producției planificate
- sa dezvolte capacitatea de producție prin folosirea corectă și eficientă a resurselor și a mijloacelor de producție. 

2. Mecanic întreținere și reparații
Cerințe: formare profesională ca lăcătuș mecanic de întreținere și reparații (nivel mediu), experiență în efectuarea lucrărilor de întreținere și de reparații instalații, mașini cu comandă numerică, utilaje; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. 

3. Lăcătuș confecții metalice
Cerințe: experiență în domeniu de minim 2 ani, abilități foarte bune de interpretare a desenului tehnic, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. Constituie un avantaj calificarea în lăcătușerie confecții metalice sudate și autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E). 

4. Operator CNC
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, studii medii, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă, autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E) reprezintă un avantaj. 

5. Șofer autocamion
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, permis categoria B, C, E; card tahograf; atestat transport marfă; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă; disponibilitate la deplasări. 

Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, decontarea transportului și condiții de muncă într-un cadru modern.
CV-urile pot fi transmise la adresa e-mail: oana.savu@miras.ro sau direct la sediul societății din Bănești, str. Stupini, nr. 85A, jud. Prahova. Pentru relații suplimentare telefon: 0244.374.012.

3753 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mirel Valentin 25.02.2023 05:17 Lacatus mecanic și lacatus confectii metalice

Anunțuri

1742 vizualizari
13 mar. 2023 18:17

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”

MUNICIPIUL CÂMPINA, în calitate de solicitant de finanțare pentru Spitalul de Psihiatrie Voila, a implementat proiectul „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”, cod SMIS 152546, proiect desfășurat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 “Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie”, Obiectivul specific 10.1 “Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale”.

2062 vizualizari
06 mar. 2023 17:14

Hidro Prahova a semnat un proiect european pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în opt localități

Un nou proiect de investiții cu finanțare europeană, semnat de operatorul HIDRO PRAHOVA SA, pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în 8 localități din Prahova.

Alte stiri recente

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.