Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.

1. Șef secție confecții montaj
Cerințe: studii superioare tehnice, experiență în domeniu minim 2 ani, cunoștințe de MS Office (Excel, Word) și Autocad, capacitate de întelegere a proiectelor tehnice de confecții montaj, bune abilități de comunicare, relaționare, de coordonare a personalului din subordine și a activității de producție.
Obiective:
- să asigure întregul proces tehnologic de producție în vederea realizării producției planificate
- sa dezvolte capacitatea de producție prin folosirea corectă și eficientă a resurselor și a mijloacelor de producție. 

2. Mecanic întreținere și reparații
Cerințe: formare profesională ca lăcătuș mecanic de întreținere și reparații (nivel mediu), experiență în efectuarea lucrărilor de întreținere și de reparații instalații, mașini cu comandă numerică, utilaje; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. 

3. Lăcătuș confecții metalice
Cerințe: experiență în domeniu de minim 2 ani, abilități foarte bune de interpretare a desenului tehnic, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. Constituie un avantaj calificarea în lăcătușerie confecții metalice sudate și autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E). 

4. Operator CNC
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, studii medii, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă, autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E) reprezintă un avantaj. 

5. Șofer autocamion
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, permis categoria B, C, E; card tahograf; atestat transport marfă; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă; disponibilitate la deplasări. 

Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, decontarea transportului și condiții de muncă într-un cadru modern.
CV-urile pot fi transmise la adresa e-mail: oana.savu@miras.ro sau direct la sediul societății din Bănești, str. Stupini, nr. 85A, jud. Prahova. Pentru relații suplimentare telefon: 0244.374.012.

3447 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1542 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

2148 vizualizari
18 nov. 2022 18:39

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru reabilitarea străzii Voila și modernizarea străzii Orizontului

1 comentarii

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitare strada Voila”, din municipiul Campina, str. Voila, T0, P29, 2, 1057, 161, 2168, 2268, județul Prahova.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.