Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.

1. Șef secție confecții montaj
Cerințe: studii superioare tehnice, experiență în domeniu minim 2 ani, cunoștințe de MS Office (Excel, Word) și Autocad, capacitate de întelegere a proiectelor tehnice de confecții montaj, bune abilități de comunicare, relaționare, de coordonare a personalului din subordine și a activității de producție.
Obiective:
- să asigure întregul proces tehnologic de producție în vederea realizării producției planificate
- sa dezvolte capacitatea de producție prin folosirea corectă și eficientă a resurselor și a mijloacelor de producție. 

2. Mecanic întreținere și reparații
Cerințe: formare profesională ca lăcătuș mecanic de întreținere și reparații (nivel mediu), experiență în efectuarea lucrărilor de întreținere și de reparații instalații, mașini cu comandă numerică, utilaje; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. 

3. Lăcătuș confecții metalice
Cerințe: experiență în domeniu de minim 2 ani, abilități foarte bune de interpretare a desenului tehnic, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. Constituie un avantaj calificarea în lăcătușerie confecții metalice sudate și autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E). 

4. Operator CNC
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, studii medii, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă, autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E) reprezintă un avantaj. 

5. Șofer autocamion
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, permis categoria B, C, E; card tahograf; atestat transport marfă; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă; disponibilitate la deplasări. 

Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, decontarea transportului și condiții de muncă într-un cadru modern.
CV-urile pot fi transmise la adresa e-mail: oana.savu@miras.ro sau direct la sediul societății din Bănești, str. Stupini, nr. 85A, jud. Prahova. Pentru relații suplimentare telefon: 0244.374.012.

2900 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2818 vizualizari
17 iun. 2022 20:49

Anunț privind organizarea unei licitații publice pentru închirierea unui spațiu la Casa Tineretului Câmpina

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații: licitație publică pentru închirierea spaţiului în suprafaţă totală de 201,38 mp situat la parterul instituţiei proprietate publică a municipiului Câmpina, din B-dul. Nicolae Bălcescu, nr. 50, pentru desfăşurarea de activităţi - baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, inclusiv organizarea de concerte de muzică şi activităţi artistice. Prețul minim de pornire al licitației este de 30 lei/mp/lună (fără TVA). Pasul de licitaţie va fi de 3 lei.

1552 vizualizari
09 iun. 2022 14:31

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.