CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scena pentru Festivalul "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 va fi amplasată în intersecția de la Notariate. Terasele, de la cinematograf în jos

- Actualitate -

Scena pentru Festivalul

La jumătatea acestei luni (15-16 septembrie) la Câmpina va avea loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei". Spre deosebire de anii precedenți, ediția din acest an vine cu unele noutăți, în special de natură organizatorică. festivalul nu mai are loc în intersecția de la fosta Casă a Cărții, ci la Notariate, adică la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918 (lângă celebrul "turn înclinat"). Acolo, în acea intersecție, chiar în dreptul Parcului Trandafirilor, va fi amplasată scena pentru spectacole.

Terasele și tarabele comercianților vor fi amplasate pe bulevardul central, de la cinematograf în jos, până la intersecția cu Strada Sergent Major Erou Grigore Nicolae, adică în fața cinematografului, parcării Spitalului Municipal și Policlinicii). Circulația rutieră va fi blocată de vineri seară până luni dimineață pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Frații Golești (Biserica de la Brazi) și intersecția cu Sg.Maj. Erou Grigore Nicolae. În cele două zile de festival, pe Strada 1 Decembrie 1918 nu va mai fi sens unic, se va putea circula atât de la Școala Centrală până în parcarea de la Penny, cât și invers.
Prima zi a "Serbărilor Toamnei", sâmbătă, 15 septembrie, va fi dedicată folclorului, în cadrul festivalului fiind inclusă "Hora prahoveană", o manifestare tradițională, organizată neîntrerupt la Câmpina în ultimii 23 de ani. Sâmbătă, la ora 11.00, va fi deschiderea oficială a evenimentului, va avea loc o paradă a costumelor populare - la care vor participa ansamblurile folclorice participante la "Hora prahoveană", apoi va avea loc premierea elevilor olimpici. Prima parte a spectacolului va începe (probabil) la ora 12.00, iar pe scenă vor urca soliști și ansambluri din Prahova. A doua parte a spectacolului va avea loc de la ora 19.00, când vor evolua Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, Ansamblul Folcloric "Ghiocelul" al Casei de Cultură, Ansamblul Folcloric "La izvor" din Cimișlia (Republica Moldova) și solista de muzică populară Adriana Deaș. Apoi vor cânta îndrăgiții artiști Doinița și Ionuț Dolănescu și Maria Dragomiroiu.
Duminică, 16 septembrie, de la ora 19.00, pe scenă vor urca Adda, Cabron, Alama & Pacha Man și Voltaj. Festivalul se va încheia cu un foc de artificii (artificiile vor fi lansate din parcarea fostului complex comercial Fibec). Pentru organizarea Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018, administrația locală a alocat de la bugetul municipiului aproximativ 30.000 euro.

Citiți și Probe de artificii pentru Festivalul "Serbările Toamnei" 2018, pe nervii și, bineînțeles, pe banii câmpinenilor


06 Sep 2018 17:35 10289 vizualizari


Comentarii






1221 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1642 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1937 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2061 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV