Calea Doftanei din Câmpina - se asfaltează trotuarele între intersecțiile cu străzile Vladimirescu și Petru Rareș

Actualitate (Categoria articolului)

După ce foarte multă vreme s-a bătut pasul pe loc la lucrările de reabilitare de pe Calea Doftanei din Câmpina, lucrurile au început să se miște în mod vizibil în ultima vreme, mai ales după vizitele surpriză ale noului primar al municipiului, Alin Moldoveanu, fie în timpul zilei, fie seara, în zonele unde se execută lucrări.

Joi seară, după o zi plină, primarul a mers din nou pe Calea Doftanei, pe porțiunea cuprinsă între intersecțiile cu străzile Tudor Vladimirescu și Petru Rareș, unde se lucra la asfaltarea trotuarelor, atrăgându-le din nou atenția angajaților firmei constructoare că trebuie să realizeze o lucrare de calitate, pentru că, în caz contrar, vor fi nevoiți să să facă din nou. De asfaltarea de pe Calea Doftanei se ocupă firma Kato Service SRL Ploiești, cea care execută și lucrările de canalizare din Câmpina. Modernizarea străzii se realizează etapizat, pe măsură ce se înaintează cu lucrările de canalizare, trebuie să se vină din urmă cu asfaltarea. Valoarea contractului pentru modernizarea străzii este de 7.680.892 lei fără TVA. Din păcate, ritmul de lucru a fost mult prea lent, ceea ce a creat o nemulțumire în rândul câmpinenilor, dar lucrurile au început să meargă ceva mai bine în ultima perioadă, când s-a lucrat inclusiv seara. 

6334 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Suntem cu ochii pe voi 13.11.2020 16:43 BRAVO! Așa trebuie să fie un adevărat edil al comunității, să se implice nu să rupă scaunul primăriei. Felicit proiectul pentru parcarea supraetajată , multă baftă în realizare.
  • A.G 13.11.2020 18:51 Ca se lucreaza noaptea e bine.Nu inteleg tergiversarea cu lucrarile.esti firma care te respecti-ai blocat o strada iti gasesti echipa de muncitori 12 h cu 24,unii incep lucrare de la un capat celalalti la celalalt capat si se intalnesc la jumate.tu patron de firma motiveaza salariatul financiar,o lucrare care o poti face 6 luni se poate finaliza si in 3,e vorba de motivarea angajatilor si de priceperea sefilor de santier.cautati vitnamezi si intr-o luna strada e boboc.apoi banii sunt in cont,suntem mesteri si intelectuali sau doar carpaci?
  • Rammstein 14.11.2020 13:16 Felicitări dle primar,!..faceti din câmpina un oraș european!..Va doresc putere de muncă, un bun prieten al lui Neluțu Paveliuc campion la kumite!!..
  • Vasy P. 16.11.2020 12:35 Mai terminati cu atat laudat si campanie de PR. Pentru asta l-am votat, pentru asta isi ia salariul din banii nostri, ca sa-si faca treaba. Lucrarile pe minunata Calea Doftanei vor mai dura minim 3 ani, pentru ca firma asta Kato se stie cum (nu) lucreaza...INTREBARE URGENTA: Podul de cale ferata peste DN1 dintre campina si poiana campina cand il reparati? sau asteptati sa se intample vreo nenorocire?
  • Admin 16.11.2020 17:29 Pt. Vasy P. - Podul de cale ferată este al CFR-ului. Nu va fi reparat. Noi am scris despre acest subiect de mai multe ori. Podul aparține CFR și este în administrarea Secției L5 Câmpina. Pilonul din mijlocul DN1 se afundă pentru că stă, practic, pe un bloc de sare pe care apele subterane îl dizolvă încet, dar sigur. În 2018, CFR a luat decizia de dezafectare a elementelor din beton armat afectate, adică scoaterea grinzilor din beton situate de o parte și de alta a piciorului de pod situat pe DN1, astfel încât să fie îndepărtat pericolul unei eventuale prăbușiri. S-a luat doar decizia, dar nu s-a făcut nimic.
  • Ilie capatana 16.11.2020 21:08 Calea Doftanei artera importantă din Câmpina! Poate se termina lucrările până la sfârșitul anului!
  • T.P 17.11.2020 07:47 Cum adica se lucreaza noaptea? Atunci cand a venit primarul au stat pana la 7. Altfel la or 5 au plecat cu totii. Lucrarile merg foarte incet iar calitatea...

Actualitate

1686 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1416 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.