CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Clinica Stomatologică ProDent - Dr. Gruia din Câmpina există singurul computer tomograf 3D dentar de pe Valea Prahovei

- Sănătate -

La Clinica Stomatologică ProDent - Dr. Gruia din Câmpina există singurul computer tomograf 3D dentar de pe Valea Prahovei

CBCT este cel mai performant computer tomograf din domeniul radiologiei dentare, iar un astfel de aparat există la Câmpina, la Clinica ProDent - Dr. Gruia. Este primul (și singurul) computer tomograf 3D dentar, cu funcții de radiografii panoramice și teleradiografii ortodontice, de pe Valea Prahovei. Principalele avantaje sunt acelea că are un nivel scăzut de radiații, oferă imagini tridimensionale de calitate și dispune de o funcție de simulare a implantului dentar.

Practic, la această oră, CBCT reprezintă cea mai înaltă tehnologie pentru investigații stomatologice precise oferind imagini detaliate ale dinților, maxilarului și țesuturilor înconjurătoare, asigurând stabilirea unui diagnostic exact și a unui tratament corect, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Are aplicații în chirurgia buco-maxilo-facială, endodonție, ortodonție și mai ales implantologie, una dintre cele mai importante funcții ale acestei tehnologii fiind simularea implanturilor dentare. Acest computer tomograf 3D este o investiție privată, de aproximativ 60.000 euro, pe care ProDent a făcut-o tocmai din dorința de a le oferi pacienților tratamente sigure și precise.
ProDent - Dr. Gruia  din Câmpina este locul în care oamenii și tehnologia fac echipă pentru a excela în rezolvarea problemelor dentare. Clinica se află pe Strada Griviței, nr.75. Pentru informații suplimentare puteți suna la 0787.604.200 sau 0244.333.134 sau puteți accesa www.drgruia.com. Programul la radiologie este de luni până vineri, între orele 9.00 - 18.00. (P)


24 Nov 2018 09:09 15090 vizualizari



Comentarii






  • 05.06.2021 03:27 Toader Lorena Vreau să-mi pun aparat dentar cât costa?
  • 12.12.2020 20:14 Daniela constantin Buna seara Mi as dori daca se poate sa imi spuneti in mare parte cat m-ar costa punerea implanturilor si perioada tratamentului. Mentionez ca in partea de jos nu mai am nici un dinte si in Romania vin decat de 2 ori pe an...momentan locuiesc in Germania cu serviciul
  • 05.01.2019 20:09 Iorga Raluca Bună seara! Aș dori să vă întreb dacă faceți tratament pentru paradontoză. Precizez că a început cu mai bine de un an în urmă, că am 51 de ani și nu am făcut încă niciun fel de tratament pentru această afecțiune. Am început să pierd din molari, însă se întinde spre dinții din față. Vă mulțumesc mult! Raluca Iorga
1216 vizualizari 26 Apr 2024 07:45 Operație în premieră la Spitalul SanConfind

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

citeste mai mult
405 vizualizari 24 Apr 2024 21:16 Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

citeste mai mult
1737 vizualizari 29 Feb 2024 20:11 Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2200 vizualizari 03 Feb 2024 19:15 Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV