CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

- Interviuri -

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

”Am avut așteptări mai mari față de ceea ce se întâmplă în administrație. Ulterior, cred că activitatea a fost una bună... Așteptările mai mari erau din punct de vedere al punerii în aplicare a unor hotărâri ale Consiliului Local. Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”, a spus Aron Sabo. Dintre exemplele concrete oferite au fost parcarea de pe Strada IL Caragiale, care doar acum s-a realizat, dar despre care Aron Sabo spune că ”din partea Primăriei mi s-a spus că nu sunt bani de vopsea pentru a fi finalizată”. ”Nici parcometrele din parcările publice nu funcționează”, a mai adăugat Aron Sabo un subiect la lista nemulțumirilor sale. Și pentru a deveni funcțional acel proiect, consilierul local a insistat asupra unor argumente, dar concluzia sa a fost: ”Nu se vrea!”
Am discutat cu invitatul nostru și un subiect mai delicat pentru mulți consilieri locali: ”Care au fost proiectele pentru dezvoltarea Câmpinei pe care le-ați avut?” Primul exemplu oferit de consilierul Aron Sabo a fost piața din cartierul Voila. ”Am identificat terenul, am făcut propunere, dar se pare că nu se poate... Nu se poate, din același motiv - banii”. Un alt exemplu oferit de invitatul nostru a fost cel al inițiativei creării unei piste de motocros în zona fostei rampe de gunoi din cartierul Turnătoriei.
Am mai discutat despre procesul pe care Aron Sabo l-a intentat Primăriei Câmpina și pe care l-a câștigat, despre votul său asupra proiectelor privind pasajul subteran și alte subiecte de interes, așa că invităm să urmăriți înregistrarea integrală a emisiunii noastre.


05 Apr 2024 21:44 2794 vizualizari


Comentarii


  • 08.04.2024 16:03 diss Alt consilier de care nici nu am auzit timp de 4 ani.Nimic nou sub soare, face parte din cea mai slabă administrație( în frunte cu primarul) , ever, a orașului Cămpina.
  • 06.04.2024 11:44 Bogdan Nici eu nu sunt mulțumit de domnul Sabo din cauza mașinii parcate pe trotuar în curbă fără vizibilitate ( zona biserica ortodoxă cu brazi), poate va reuși să o parcheze in curte deoarece este șofer cu experiență.
2014 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1365 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1382 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2359 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV