Consilierul local Cristian Brotoiu, din Breaza, a fost reținut pentru întreținerea de relații sexuale cu un minor

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Mandatul de reținere a expirat la ora 15.00, iar Cristian Brotoiu a fost eliberat. Urmează ca instanța să se pronunțe cu privire la propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cristian Gheorghe Brotoiu are 36 de ani și este consilier local din partea PSD. Acesta a fost reținut ieri de Poliția Breaza, pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Judecătoria Câmpina cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE - Cristian Brotoiu a intrat în vizorul Poliției Breaza după ce s-a lăudat pe rețelele de socializare (și nu numai) cu noua sa mașină. Asta în condițiile în care nu deține permis de conducere, lucru care s-a și confirmat după ce a fost prins la volan. I s-a întocmit deja dosar penal pentru conducerea autoturismului fără permis, iar în timpul cercetărilor s-a aflat și povestea cu întreținerea de relații sexuale cu un minor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, pe numele lui Cristian Brotoiu a fost deschis un dosar penal, "existând suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie - mai 2017 a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani". Se pare că Brotoiu nu este la prima faptă de acest gen. Poliția Breaza s-a autosesizat și a luat deja declarații de la mai mulți minori. Din informațiile noastre, Cristian Brotoiu a fost exclus astăzi din PSD. Vom reveni.

(Sursă foto Cristian Brotoiu - Facebook)

6768 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adriana 27.07.2017 15:11 Poze cu el? Numele nu imi spune nimic

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3499 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.