Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Câmpina 4-0. Fără dubii...

Sport (Categoria articolului)

După remiza din prima etapă dintre Triumf Poiana Câmpina și Sportul Câmpina, scor 2-2, duminică a fost al doilea meci între echipe din acestă zonă, de această dată întâlnindu-se Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina.

Începutul de meci a fost modest și chiar dacă au aliniat o echipă cu valori individuale peste adversar, poienarii au părut că au intrat în jocul câmpinenilor, astfel încât partida a devenit rapid una nervoasă, cu multe intrări la limită, dovadă fiind și cele nu mai puțin de șase cartonașe galbene și unul roșu arătate de arbitrul Nicolae Breoi. Ar fi de comentat doar eliminarea lui Mugurel Negreanu, aproape inexplicabilă având în vedere experiența sa. La primul meci pe teren propriu pentru noua sa echipă, Negreanu a luat două cartonașe galbene pentru faze aproape identice - faulturi tari, pe glezna adversarului, în minutele 6 și 35, lăsându-și echipa în inferioritate numerică devreme și când scorul era doar 1-0.
Faptul că lucrurile nu au luat o altă întorsătură este doar ”meritul” echipei câmpinene, pentru că nu s-a văzut niciun moment că evoluează în superioritate numerică, de altfel primul lor șut la poartă venind prin minutul 75. În acest timp, după ce Stan deschisese scorul în minutul 19, poienarii și-au mărit avantajul, prin golurile marcate de același Stan în minutul 50, Alexe în minutul 63 și Matincă în minutul 83. 

Triumf Poiana Câmpina: G. Ilie - D. Marin (75 Vintilă), Baltag, G. Radu, Dumitru, Bunea (46 Țurlea), Alexe, Tandalache, A. Burchi, Stan (68 Matincă), Negreanu. Antrenori: Alin Postolache, Valentin Bunea.
CS Câmpina: T. Ionescu - R. Burlacu (63 Budileanu), Nedelcu, Matache, R. Constantin (31 M. Ștefan), Diaconu, Badea, Buzilă (66 Cîrstea), Dincă (62 Tocitu), Botoșneanu, Spurcaciu (81 Șerbănoiu). Antrenor: Mugurel Dedu.
Cartonașe galbene: Negreanu (6, 35), A. Burchi (38), / Diaconu (11), Matache (38), M. Ștefan (41), Buzilă (44).
Cartonașe roșii: Negreanu (35).
Arbitri: Nicole Breoi - Mircea Rusu, Mihai Vizitiu.
Observator AJF: Cincinat Aurelian.

Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare cu Carpați Sinaia, iar CS Câmpina, pe teren propriu, cu Avântul Tomșani.
Iată și rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Avântul Tomșani - Progresul Bucov 0-1
AS Gherghița - Știința Albești 7-1
Olimpia Cireșanu - Petrolul Ologeni 8-1
Brădetul Ștefești - Carpați Sinaia 4-1
Sportul Câmpina - AS Starchiojd 0-2
Unirea Teleajen a stat.
În clasament, pe primul loc se află AS Gherghița cu 18 puncte, în vreme ce echipele din zona Câmpina au următoarele clasări: Triumf Poiana Câmpina - locul 3, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 7, cu 14 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 10 puncte.

5733 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1334 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.