Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Câmpina 4-0. Fără dubii...

Sport (Categoria articolului)

După remiza din prima etapă dintre Triumf Poiana Câmpina și Sportul Câmpina, scor 2-2, duminică a fost al doilea meci între echipe din acestă zonă, de această dată întâlnindu-se Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina.

Începutul de meci a fost modest și chiar dacă au aliniat o echipă cu valori individuale peste adversar, poienarii au părut că au intrat în jocul câmpinenilor, astfel încât partida a devenit rapid una nervoasă, cu multe intrări la limită, dovadă fiind și cele nu mai puțin de șase cartonașe galbene și unul roșu arătate de arbitrul Nicolae Breoi. Ar fi de comentat doar eliminarea lui Mugurel Negreanu, aproape inexplicabilă având în vedere experiența sa. La primul meci pe teren propriu pentru noua sa echipă, Negreanu a luat două cartonașe galbene pentru faze aproape identice - faulturi tari, pe glezna adversarului, în minutele 6 și 35, lăsându-și echipa în inferioritate numerică devreme și când scorul era doar 1-0.
Faptul că lucrurile nu au luat o altă întorsătură este doar ”meritul” echipei câmpinene, pentru că nu s-a văzut niciun moment că evoluează în superioritate numerică, de altfel primul lor șut la poartă venind prin minutul 75. În acest timp, după ce Stan deschisese scorul în minutul 19, poienarii și-au mărit avantajul, prin golurile marcate de același Stan în minutul 50, Alexe în minutul 63 și Matincă în minutul 83. 

Triumf Poiana Câmpina: G. Ilie - D. Marin (75 Vintilă), Baltag, G. Radu, Dumitru, Bunea (46 Țurlea), Alexe, Tandalache, A. Burchi, Stan (68 Matincă), Negreanu. Antrenori: Alin Postolache, Valentin Bunea.
CS Câmpina: T. Ionescu - R. Burlacu (63 Budileanu), Nedelcu, Matache, R. Constantin (31 M. Ștefan), Diaconu, Badea, Buzilă (66 Cîrstea), Dincă (62 Tocitu), Botoșneanu, Spurcaciu (81 Șerbănoiu). Antrenor: Mugurel Dedu.
Cartonașe galbene: Negreanu (6, 35), A. Burchi (38), / Diaconu (11), Matache (38), M. Ștefan (41), Buzilă (44).
Cartonașe roșii: Negreanu (35).
Arbitri: Nicole Breoi - Mircea Rusu, Mihai Vizitiu.
Observator AJF: Cincinat Aurelian.

Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare cu Carpați Sinaia, iar CS Câmpina, pe teren propriu, cu Avântul Tomșani.
Iată și rezultatele complete ale etapei din acest week-end:
Avântul Tomșani - Progresul Bucov 0-1
AS Gherghița - Știința Albești 7-1
Olimpia Cireșanu - Petrolul Ologeni 8-1
Brădetul Ștefești - Carpați Sinaia 4-1
Sportul Câmpina - AS Starchiojd 0-2
Unirea Teleajen a stat.
În clasament, pe primul loc se află AS Gherghița cu 18 puncte, în vreme ce echipele din zona Câmpina au următoarele clasări: Triumf Poiana Câmpina - locul 3, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 7, cu 14 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 10 puncte.

4879 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1011 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1527 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1706 vizualizari
17 oct. 2021 11:09

Propunerile primarilor din zona Câmpinei privind modificarea legislației referitoare la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor asupra oamenilor

1 comentarii

Pe 6 octombrie 2021, la sediul Primăriei Breaza a avut loc o întâlnire a primarilor din mai multe localități din zonă, tema discuțiilor fiind situația generată de atacurile tot mai dese ale urșilor, care creează o stare de teamă și nesiguranță în rândul oamenilor. Despre întâlnirea de la Breaza, am scris pe larg AICI.