CONTACT

Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina, printre beneficiarii computerelor donate în cadrul programului "Dăm CLICK pe România"

- Social -

Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina, printre beneficiarii computerelor donate în cadrul programului

Zece unități de învățământ din județul Prahova, printre care și Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina, au fost selectate, în urma evaluării proiectelor depuse, să beneficieze de echipamente IT în cadrul Programului Național "Dăm CLICK pe România", derulat de Asociația "Ateliere fără Frontiere" cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom. Mai exact, donațiile constau în calculatoare.

380 de instituții de învățământ din România au depus proiecte educaționale în cadrul programului "Dăm CLICK pe România". Dintre acestea, au fost selectate 122 de unități de învățământ, care vor primi în total 2.000 de computere. După cum spuneam, zece beneficiari sunt din Prahova și este vorba despre școli care au propus proiecte educaționale derulate în sprijinul celor vulnerabili. Structurile care vor beneficia de donații de calculatoare din partea Asociației "Ateliere fără Frontiere" în urma participării la concursul de proiecte de pe platforma EduClick sunt: Școala Gimnazială „Excelsis” Ploiești, Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Ploiești, Școala Gimnazială „Rareș Vodă” din Ploiești, Școala Gimnazială din Târgușoru Vechi, Școala Gimnazială din Tinosu, Școala Gimnazială „Profesor Oprea Mihai” din Negoiești, Școala Gimnazială din Brazii de Sus, Școala Gimnazială din Strejnicu, Şcoala Gimnazială din Tătărani și Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina.
"Laureații au fost aleși, pe baza evaluării proiectelor depuse de către o comisie alcătuită din reprezentanți ai asociației și ai partenerilor ediției 2020. Comisia a urmărit relevanța, impactul, fezabilitatea și sustenabilitatea proiectelor depuse de către candidați. Aflat la a cincea ediție, programul Dăm Click pe România, implementat cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom, continuă să contribuie la dotarea tehnică a instituțiilor de învățământ și a organizațiilor ce activează în comunități dezavantajate, demersul alăturându-se celor peste 17.000 de calculatoare donate deja prin platforma de donații pentru educație EduClick. Calculatoarele donate în acest program fac parte din echipamentele IT uzate, pe care asociația le obține în calitate de colector autorizat de la companii și diverse organizații și care sunt recondiționate de persoanele vulnerabile și dezavantajate care lucrează într-unul dintre atelierele de inserție socio-profesională ale asociației", se precizează în comunicatul de presă remis de Asociația "Ateliere fără Frontiere".

(Foto cu caracter ilustrativ)


13 Nov 2020 11:22 3679 vizualizari


Comentarii






Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2005 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1774 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4613 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1748 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV